Autonomni kulturni centar u sklopu svog programa Attackova tvornica poziva vas na prijavu za Radionica Dj-innga.
Radionica će se održati u klubu Attack od 07.11.2020 do 12.11.2020
Sudjelovanje na radionici je besplatno, a prijaviti se mozete ispunjavanjem upitnika na slijedećem linku: goo.gl/YWDc3C
Prijave se zaprimaju zaključno s 6.11.2020
Dj radionica služi kao svojevrsni servis, budući da omogućava neafirmiranim glazbenicima/icama, producentima/icama edukaciju i prezentaciju svog rada bez naplaćivanja naknade.
Radionica je podijeljena na nekoliko segmenata: tehnička i kreativna edukacija.
Upravo opisane aktivnosti, time predstavljaju zanimljiv spoj samoorganizacije i promocije gdje se uradi sam aspket stvaralaštva podigao na jednu veću razinu u kojoj se koriste resursi udruge (glazbena oprema) kako bi se ostvario kvalitetni edukativni program. Ciljevi radionice su promovirati glazbeno stvaralaštvo u području alternativne/nekomercijalne elektonske glazbe, veća zainteresiranost mladih za alternativnu elektronsku glazbu i aktivno djelovanje u urbanoj glazbenoj sceni povećanjem broja novih mladih korisnika programa Udruge.
Radionicu vodi Ivan Pavin aka WINPA
________________________________________
Ivan Pavin je rođen u Zagrebu, 31.12.1991. Suradnik je u Alternativnom Kulturnom Centru Attack, kao organizator i tonac; organizator nekolicine glazbenih festivala (Tides of youth, Buka i Otpor, MoDem); osnivač vlastite diskogtrafske kuće Insectik Records. Prva radna iskustva steče radom na festivalima poput Outlook, Dimensions, Terraneo, MoDem,Sonus i mnogim drugim.
Njegov interes za psytrance kulturu i muziku došao je preko mnogih underground partija i festivala na kojima je doživio i vidio njen pravi potencijal.
Attackova tvornica program je Autonomnog kulturnog centra, sufinancirana je od strane Ministartsva kulture republike Hrvatske i Grada Zagreba – Gradskog ureda za kulturu
!!!VAŽNO!!!
Sukladno preporukama i odlukama stožera za civilnu zaštitu moramo se pridržavati propisanih mjera, stoga ćemo vam izmjeriti temperaturu, a od vas tražimo držanje distance,obavezno nošenje maski i korištenje dezinficijensa. Ukoliko imate simptome predlažemo da ostanete kod kuće. nošenje maski.

Imaš nadopunu, ispravak, bolje fotke, galeriju / video / dojam? Klikni ovdje i javi nam!
Skip to content