@ Klub Attack
RADIO 808 SOUNDSYSTEM feat EDDY RAMICH, ILKO & INESKICH
 
@ Chakka’s Room
DJ AGREGAT + TRIFORCE CREW

 

Radio 808 koji možete pratiti od 9 do 22 sata na www.radio808.com nastavlja kombinirati svoj dnevni i večernji program ispunjen najuzbudljivijom novom glazbom s cijelonoćnim klupskim eventima Radio 808 Soundsystema. Nakon gostovanja u kultnom klubu Jabuka radijska ekipa se seli u AKC Medika, gdje će u subotu 29.10 prirediti party na 2 floora s puno basa i dobrih vibracija. U prostoru kluba Attack nastupit će DJ Eddy Ramich, Ilko Čulić i Ineskich iz Radio 808 Soundsystema, dok će susjednu Chakka’s Room istodobno zaposjesti skejteri i snowboarderi koje će rasplesati DJ Agregat i Triforce Crew. Početak launch partya Radija 808 u AKC Medika (Pierottijeva 11) zakazan je za 22 sata, cijena ulaznice je 30 kuna. Svi koje se pojave prije 23 sata dobit će besplatan upad!

RADIO 808 SOUNDSYSTEM
Nakon ljeta provedenog na brojnim hrvatskim festivalima od Terranea do Outlooka i gostovanja po Europi i Aziji, DJ Eddy Ramich je u punoj formi kad je u pitanju spajanje bass i house zvukova. Ilko Čulić je dugi niz godina zaokupljen širokim spektrom bass glazbe, a za Mediku priprema selekciju dubstepa, junglea i future-dancehalla. Ines Rakočević aka Ineskich predvodi novu generaciju DJ-a Radija 808 i preferira recentnu post-dubstep produkciju.

DJ AGREGAT i TRIFORCE CREW
Petar Gregurec-Gregga poznatiji kao DJ Agregat jedan je od osnivača Kolektiv magazina i klupski DJ stalno prisutan na okupljanjima skejtera i snowboardera. Dvočlani Triforce Crew dolazi iz Purgeraja gdje svaki drugi petak radi program Rocketa!, a u Chakka’s Room pridružit će se DJ Agregatu pa se od njih može očekivati mash-up punka, hardcorea, rocka, drum’n’bassa i dubstepa.

online: www.radio808.com

OD 22h, UPAD 30kn

Imaš nadopunu, ispravak, bolje fotke, galeriju / video / dojam? Klikni ovdje i javi nam!