Mislili ste da je gadno, ali ONO tek dolazi! U noći kad vještice kradu gorivo s benzinskih pumpi, odajemo čast harmoniji bezumlja, grinjama i trakavicama vadimo iznutrice jer SADA se vidi tko u sebi hrani aligatora. Želite još? Dobit ćete!
Stavite masku, skinite masku, učinite nešto što inače ne bi. I dođite na HELL-O-WEEN!
DJ HOBI i DJane OCTOPUSSY ostvariti će svoj trash-a-rash u hell-o-ween izdanju, tu gadnu svrbež starih navika, drljanjem po kontejnerima zaborava dok konačno znojem i suzama ne dočekate…

DEKUBITUS (Zagreb)
Anonimni propaliteti i pjesničke duše još jednom zadnji put.

MOTHERFUCKIN’ CHRISTIANS (Zagreb)
Ako želite za ovaj hell-O-ween veselje i rasplesanu atmosferu riknite u bestijalnoj agoniji odmah ili ak baš ‘oćete možete i sad. Ako želite beskompromisno riganje genosidalne krvi u ime najsvetijeg Jewhove svratite na novu inkviziciju MFC-a.

MANMACHINE (Zagreb)
Ovaj glazbeni projekt nastao  je 2002. kad je Goran Uroić skupio novce i kupio sintisajzer. 2011.te, godinu dana prije smaka svijeta, ManMachine snima prvi album “Now Im Immortal”. Stil glazbe mogao bi se okarakterizirati kao minimalistički elektro-industrial-pop s primjesama neo-romantike i glama. Kao glazbene uzore voli isticati Kraftwerk, Coil i the Pixies. Glazbu i tekstove potpisuje sam Goran Uroić aka ManMachine.

OD 22h, KONCERT 24h, UPAD 20 kn

Imaš nadopunu, ispravak, bolje fotke, galeriju / video / dojam? Klikni ovdje i javi nam!