PURGEN – BAMOVI – GAJBA

21.2.2016.

CBGB style Vam ovaj put predstavlja PURGEN koji će svoj 25. rođendan postojanja benda proslaviti u Zagrebu 21.2.2016.!! Bend do sad nikad nije bio na ovim prostorima pa očekujemo jebenu feštu!! Zato smo se odlučili kao goste pozvati jedne i jedine BAMOVE, i uz njih mlade nade sa zagrebačkih ulica pod imenom GAJBA!!
PURGEN (hardkor pank, RU)

Purgen (Пурген) je hardcore punk bend iz Moskve, srca Rusije. Bend je osnovao pjevač Ruslan i njegov kolega Chikatilo. Prve dvije godine ime benda je bilo “Lenin-Samoutik” – (Lenin Dildo).
Prvi album benda pod imenom Purgen je bio ”Vse Gosudarstva – Konclagerja” ( Svi gradovi – koncentracijski logori ) koji je izdan 1992. Godinu nakon, izdali su “Transplantacija Mirovozzrenija” ( Transplantacija stavova ). Nakon tih albuma postaju prepoznatljivi po svom „kanta“ zvuku, brzim i bučnim pjesmama te provokativnim tekstovima.

1994. snimljno je i izdano re-izdanje LP “Transplantacija Mirovozzrenija” ( Transplantacija stavova ). Nakon toga bend se raspao zbog siromaštva. Većinu koncerata su svirali za putne troškove, a život je skup kažu..

Ruslan je 1995. upoznao braću Gnom i Panamo i pozvao ih u bend. Izdali su ”Radiacionnaja Aktivnost iz Musornogo Baka (Radioaktivnost iz kontejnera za smeće) na kojem se napokon prepoznaje njihova kvaliteta i agresivni stavovi.

1997. uz pomoć basista iz njemačkog benda Grune Noise, Purgen izdaju “Filosofija Urbanisticeskogo Bezvremenija (Filozofija urbanih teških vremena)”
Zahvaljujući tom albumu, prepoznaje ih diskografska kuća Hobgoblin Records.
Uz njihovu pomoć bend postaje sve više popularan i koncerti su im puni pankera!

U to vrijeme svirali su turneju po Njemačkoj, koja je bila prva turneja izvan Rusije.

1999. album ”Toksidermisty Gorodskogo Bezumija (Toksidermija urbane ludosti)” je bio preokret za Purgen. Nisu više bili demo bend i 2000. su svirali veliku turneju po Rusiji.

2003- izlazi album ”Razrusenie Dlja Sozidanija (Razrušenje kreacije).
2004-Protest Detalej Mehanizma – ima 23 pjesme – taj album je kompilacija najboljih pjesama sa zadnjih 6 albuma.

2005 – “Reinkarnacija”
2005 – “15 years of Pure Generation”
2007 – “Transformacija ideala”
2008 – “30000 punk hardcore (live) ”
2010 – “Bozji robovi”
2015 – Live in Nirvana(Official live bootleg)

www.facebook.com/Purgenpunx/info/
purgenrecords.ru/
BAMOVI (kanta bam piva pank, ZG)

A što reći o baminama? Ko ih ne zna, lako bi se napio s njima!!
Nisu jako dugo imali gig i navodno da se nabrijavaju za ovu gažu, tak da će bit razvaljivanje prije samog početka Purgena!

Skini bamine:
www.mediafire.com/download/pr24hri6khl90sa/BamovI.rar

GAJBA (hardkor pank, ZG)

Mlade hardkor nade sa ulica grada Zagreba, često sviraju po manjim klubovima u zgu a u slobodno vrijeme skaču na svim ostalim koncertima..
Sigurni smo da će dobro zagrijat atmosferu, tako da treba uć što ranije!!

EP 2015

www.mediafire.com/download/adk26grq132lv0c/Gajba+EP+%5B2015%5D.rar

Minimalna donacija za ovaj gig biti će 40kn a karte će biti dostupne samo na ulazu u klub, stoga dođite što ranije, da nebi bile suze puštene jer karata više nema!! Vrata otvaramo u 20:00h a gig starta u 20:30h!

www.facebook.com/events/910443222386038/

Imaš nadopunu, ispravak, bolje fotke, galeriju / video / dojam? Klikni ovdje i javi nam!