26.2.2016
STONEVILLE je novonastali program koji se bazira na organizaciji i promociji underground stoner žanra. U suradnji sa AKC Attack!-om, osigurat ćemo kvalitetna i provjerena imena europske i hrvatske scene. Prvi u nizu evenata dogoditi će se 26.02.2016., gdje ćemo ugostiti slovenski Omega Sun, uz lokalnu podršku Drone Hunter, Fjodor i Sloanwall. Očekujte teške rifove i spore ritmove, jer vas čeka neočekivano!

OMEGA SUN
(Stoner, Fuzz rock // Slovenija)
Ovi momci inspiraciju pronalaze u ostavštini KYUSS-a i njima sličnih. Kao česti gosti raznih evenata u Hrvatskoj, već su od prije poznati domaćoj publici. Ove godine smo ih imali priliku vidjeti na riječkom programu Stonerizacija i festivalu Tides of Youth.
Moćan vokal, žestoka ritam sekcija te glasno rifovlje su samo dio onoga što možemo očekivati.

www.facebook.com/omegasvn
omegasun.bandcamp.com/
omegasunfuzz.tumblr.com/
DRONE HUNTER
(Instrumental Riff Worship Rock // Varaždin)
Tročlani instrumentalni riff worship bend iz Varaždina je na sceni od 2012. godine. U listopadu 2013. samostalno izdaju debitantski istoimeni album koji prima dobre kritike od domaćih i inozemnih medija. U studenom i prosincu 2014. održali su prvu europsku turneju, a do sada su održali 70-ak koncerata u 8 europskih država. U proljeće 2016. kreću na drugu europsku turneju, a krajem 2016. godine planiraju izdati drugi album. Sviraju beskompromisni nisko naštimani Rock‘n’Roll s naglaskom na moć gitarskog riffa i čvrstu ritam sekciju.

dronehuntercro.bandcamp.com/
www.youtube.com/DroneHunterCro
www.cdbaby.com/Artist/DroneHunter
www.reverbnation.com/dronehunter
FJODOR
(Psychedelic, Space, Noiz // Zagreb)
Fjodor je neslužbeno osnovan 2006. godine kao jam trojac, a dvije godine kasnije pridodaju još dva člana i snimaju prvijenac „I“. Nakon još nekoliko promjena u sastavu, Fjodor se 2011. godine ustaljuje kao trio i objavljuje drugi album „Riding through the Black Hole“. Nakon albuma touraju po Skandinaviji, Baltiku, istočnoj Europi i Balkanu. Prošle godine, u suradnji s Dušanom Žicom iz Temple Of The Smoke, objavljuju treći album „St. Anthony’s Fire“ u obliku jedne 46-minutne pjesme nakon čega su uslijedile nove svirke po Europi

www.facebook.com/pages/FJODOR/71237823451?sk=info
fjodor.bandcamp.com/
www.youtube.com/user/fjodorband
SLOANWALL
(Stoner, Groove Rock//Zagreb)
Šesteročlani bend iz Zagreba, čiji su članovi proizašli iz već postojećih bendova, u sadašnjoj postavi svira od početka 2015. godine. Ideja o Sloanwallu je nastala još davno kada su se gitaristi počeli nalaziti na jam sessionima. ali i dalje bez stalne postave. Sve je sjelo na mjesto kad su vrbovali članove razilazećeg benda iz istog društva te je tako počela ozbiljnija svirka. Zasad imaju snimljen EP od četiri stvari pod imenom Dawn of Light. Početak snimanja albuma počinje u 9. mjesecu. Stilski se mogu opisati kao stoner/groove rock koji vas neće ostaviti ravodušnim!

www.facebook.com/Sloanwall-1137137766311248/
sloanwall.bandcamp.com/releases
www.youtube.com/channel/UCqs8Uwv3wuItemg6_VL8sug

26.2.2016 // Petak
AKC ATTACK
Start: 20:30
Upad: 25kn

www.facebook.com/events/147830485598087/

Imaš nadopunu, ispravak, bolje fotke, galeriju / video / dojam? Klikni ovdje i javi nam!