——————————————————

Pažnja:

U suradnji s udrugom Restart dijelimo kupone koji vam omogućuju jeftinije upade na tjedan punk dokumentaraca koje organizira Dokukino – KIC, Preradovićeva 5.

Filmovi: THE PUNK SYNDROME (Finska), PUNK JEWS (S.A.D), PUNK IN AFRICA (JAR, Zimbabve, Mozambik, Češka), TAQWACORE (S.A.D.)

Detaljni raspored i opis projekcija potražite na dokukino.net/opsirnije/punk-week

——————————————————

KALASHNIKOV COLLECTIVE (Anarcho/Peace romantic punx, Milano, Italija)

Pioniri žanra i velika inspiracija u stvaranju punk romantike napokon i osobno dolaze na nju! Čista ljubav nastala prije 17 godina na prljavim podovima squata u Milanu tri tinejđera odlučili su svirati glazbu pod utjecajem bendova poput Wretcheda, Bad Religiona i Clasha. Kroz godine su se formirali u autentičnu, brzu, melodičnu punk mašinu sa klavijaturama i furioznim ženskim vokalom uvijek sljedeći duh DIY-a. Treći puta u Zagrebu, prvi u Attacku! Jedan od najupečatljivih live bendova današnjice!

kalashni.net

youtube

youtube

SOCIJALNA SLUŽBA (Hardcore punk, Zagreb)

Već domaći, kućni bend romantike. Nema na kojoj nisu svirali i nema te na kojoj neće! Iskusne i provjerene hardcore punk njuške sa hrpom svirki po svim renomiranijim klubovima i festivalima diljem balkana. Imaju i novi album kojime su samo učvrstili status ponajboljeg domaćeg benda.

socijalnasluzba.com

youtube

youtube

KRIVA ISTINA (Melodic Hardcore, Sl.Brod)

Melodični heroji konačno se vraćaju u Zagreb nakon više do godinu dana izbivanja. Posljednje izdanje “Van Okvira” već polako postaje kultni album na sceni. 101% angažirani. Jedan svijet, jedna borba!

youtube

youtube

KURVE ( d-beat rock’n’roll, Zagreb)

Galopirajuća d-beat ljubav sa rijetko viđenom rock’n’roll enegrijom nosi sve pred sobom i oduševljava iz nastupa u nastup. Svojom refleksnom poezijom gađaju ravno u srce!

youtube

youtube

+

DJ Vlaja the baja

Ne znamo kako će zamijeniti DJ Hulju ali potrudit će se sljediti već utabane puteve sa sljedećim asevima: Kud Idijoti, Diverzanti, Ivo Robić, Debeli precjednik, Beti Jurković, Đavoli, Tajči, Ringišpil, Mikrofonija…

Facebook event

Od 22h, Ulaz minimalna donacija 30 Kn

 

Imaš nadopunu, ispravak, bolje fotke, galeriju / video / dojam? Klikni ovdje i javi nam!
Skip to content