PUFFER (Montreal, Kanada)
Prije dvije godine Pufferovci su izbacili svoj prvi snimak u formi demo tejpa na Roachleg Recordsu koji je, moramo priznati, potpuno prošao ispod našeg radara. S obzirom na količinu novih izdanja na dnevnoj bazi to i ne izaziva neko čuđenje, no ono što nas je prošle godine algoritamski zakačilo na YouTubeu je njihov 7″ na kojem su naredali četiri ciglaste punk n roll stvari gdje svaka bez problema ulazi u onu hitoidnu kategoriju. Bend je prošaran utjecajima od 70’s rocka, 77 punka pa do 80’s američkog hardcorea, a sve skupa je to toliko dobro slijepljeno da rezultat nije niđe-veze kupusara već baš upravo suprotno – trese, lupa, udara!
Pufferovcima je ovo prva europska turneja, a sa sobom donose i kompilacijski LP friško izbačen za Drunken Sailor records na kojem se nalaze stvari s dema i rasprodanog singla. Dođite po fiks pankoidnog rocka!

puffpuffpuff.bandcamp.com/album/s-t-ep

INDIKATOR B (Zagreb)
Nakon petogodišnjeg hiatusa i male izmjene u postavi, bend kreće s probama i krajem prošle godine snima četiri nove stvari za 7″ koji će kroz koji tjedan izaći na Doomtownu. Dok ploča ne izgmiže iz kakvog šahta na svjetlo dana, kompletno izdanje možete preslušati na linku. Prvi gig nakon pet godina!

doomtownrecords.bandcamp.com/album/s-t-14

KILLING YIELD (Zagreb)
Sigurni smo da jako dobro znate što od KY ekipe možete očekivati na početku ove večeri – dozu paprenog i nemilosrdnog hardcore punka koji udara u žicu i pretežito plovi pod jakim utjecajima USHC škole. Ako je vjerovati riječi s ulice, uskoro snimaju i svoj prvi materijal.

www.youtube.com/watch?v=tQhaobCgxF4

VRATA: 20:30 / START: 21:00 / UPAD: 7 EUR
Imaš nadopunu, ispravak, bolje fotke, galeriju / video / dojam? Klikni ovdje i javi nam!
Skip to content