PON – 16.5.  

AKC Attack ponosno predstavlja:

Psychic TV / PTV3 // Aikula // Zarkoff

16.5 // Klub Močvara // 20h

90kn (do 21.4.) // 110kn (do 15.5.) // 130kn (na dan koncerta)

Bez lažne skromnosti priznajemo da je AKC Attack trenutno klub s definitvno najboljim vlastitim koncertnim programom, a kruna sezone je ni manje ni više nego koncert legendarnih Psychic TV / PTV3 i jedine i neponovljive Genesis BREYER P-ORRIDGE koja se nakon dvanaest dugih godina vraća pred hrvatsku publiku. Posljednji album ”Snakes” izdali su 2014. i pobrali odlične kritike.

Pripremite se za dva sata beskompromisnih i avangardnih Psychic TV / PTV3 jer ovo je (s obzirom na njezine godine) vjerojatno posljednja prilika da u Zagrebu gledamo Genesis BREYER P-ORRIDGE.

Uskoro više informacija o seriji warm up koncerata koji će se održati u Attacku!

Psychic TV / PTV3 – teško da postoji itko tko nije upoznat s ovim bendom ili radom Genesis. Počevši od COUM Transmissions, pa preko još uvijek nenadmašenih Throbbing Gristle i sve do ove trenutne inkarnacije Psychic TV-ija. Ne zaboravimo niti nažalost pokojnog Petera “Sleazyja” Christophersona i njegovih kultnih Coil, kao i još uvijek aktivnih Chrisa Cartera i Cosey Fanni Tutti.

Preduga je lista svih onih koji su sudjelovali u radu benda kao i svih izdanja koja su izbacili i kakavim su glazbenim pravcima suvereno vladali i valdaju

Thee Temple ov Psychick Youth se klanja zaslužnima. A 16.5. hodočastimo u Močvaru.

Aikula – slovenski alternativni rock’n’roll bend koji im je zapeo za uši i koji su im službena predgrupa na ovoj turneji

Zarkoff je sisačka neman. S genijalnim novim albumom. ‘Sweet Obsolete”. Samo slatko!

Karte nabavite u dirty old EMPIRE * shop – label – festival – merchandise – booking po cijeni od 90kn do 21.4. Nakon toga cijena će im biti 110kn. Ako ih ostane, na dan koncerta cijena će im biti 130kn.

Ljubi Vas Attack!

www.facebook.com/events/560433124133217/

Imaš nadopunu, ispravak, bolje fotke, galeriju / video / dojam? Klikni ovdje i javi nam!