ČET – 14.06.2018.

20:00h
upad: 35 kn

Promocija vinilnog izdanja novog albuma ˝Prah i pepeo˝ vokalno instrumentalnog
sastava Ponor

Nastupaju:

PONOR (Runović, Kanjiška Iva, Kutina, Petrova nije Centar)
www.ponor.net
www.facebook.com/PonorHC/
ponor.bandcamp.com/

Većina zna sve o njima ali da ponovimo….galopirajući, srcedrapajući metal hardcore na materinjem jeziku. Spajaju Sick Of It All sa Discharge i Parkway Drive sa His Hero Is Gone. Vole ih bradonje u sakoima i ljudi u sportskim tenisicama. Ovim putem promoviraju vinilno izdanje sophomore albuma ˝Prah i pepeo˝

SENTENCE (ZGXHC)
www.facebook.com/SentenceHC/
sentencehc.bandcamp.com

Već dvije godine nisu izmjenili na društvenim mrežama da više ne sviraju toliko brzo, a novu pjesmu nisu napravili od daytonskog sporazuma. Možda ovom prilikom odsviraju koju novu. Pretili, dizajnerski, trkački hardcore za ljubitelje Victory records kataloga iz 96-e. (što za muziku, što za odjeću).

HUMANITY IS A CURSE (Berlin)
www.facebook.com/humanityisacurse
humanityisacurse.bandcamp.com

Return the favour booking agency ltd. s ponosom predstavlja Sludge NeoCrust trio sa sjedištem u Berlinu, a dolaze iz Sicilije i još neka dva mjesta za koja nikad niste čuli. Mix Neurosis, His Hero Is Gone i Black Breath za sve one pseudo hoh kužere koji će doći samo radi opisa ovog benda.

ACCIDENT (Zagreb)
www.facebook.com/accidentpunk
accident.bandcamp.com

Ona ekipa koja radi kaos po koncertima u Klaonici i Mediki, sada će ga napraviti i na koncertu. Dugo nisu imali gig, redovito imaju probe i baš su se zaželjeli svirke. Pa tko smo mi da ih uopće sprječavamo u tome.

Gig počinje točno u 20:45.
Red se mora znati, jer bez reda smo životinje!

Imaš nadopunu, ispravak, bolje fotke, galeriju / video / dojam? Klikni ovdje i javi nam!
Skip to content