PROMOCIJA vinila
Klinika Denisa Kataneca
10.09.2021. dvorište Medike
Ulaznice 50/60 – pretprodaja Entrio
___________________________

U svibnju prošle godine Klinika izbacuje svoj “ ”. Pozitivne recenzije krenule su se nizati na raznim glazbenim portalima i vukle nove i stare Klinikaše na neprestana kućna preslušavanja. Singlove s Jada Jade imali smo prilike i poslušati uživo na nekoliko hrabro odrađenih pandemijskih koncerata i festivala. Daljnjim radom Klinika izbacuje i spotove za pjesme Patkica i Grlilice a Mala Snaga II postaje dio hvaljene kompilacije ‘’Zagreb Calling: Generacija bez refrena’’.

Srpanj 2021. donio je vinilno izdanje Jada Jade i priliku za rujansku promociju u dvorištu Medike gdje ovaj bend više nikako nije nepoznanica!
———————————–
najnoviji je projekt ultra prolifičnog kantautora Denisa Kataneca koji je ostavio značajan trag na zagrebačkoj glazbenoj sceni u zadnjih 10+ godina stvaralaštva. Njegove su pjesme oduvijek emocionalno nabijene, intimne i introspektivne te nerijetko otkrivaju skrivene detalje ljudske psihe s kojima se ponekad i sami susrećemo.

Glazba Klinike najbolje se može opisati kao mješavina , ̌ , , i na trenutke . Prvijenac Klinike DK bila je “Nikta Zorja” – izvrstan introspektivni i ćudljiv album koji mijenja raspoloženje od pjesme do pjesme, ljuljajući slušatelja od blaženstva do egzistencijalnog ruba. Početkom 2019., izašao je EP “Rode” i odmah po izlasku prepoznat je od strane kritičara kao izvrstan skup pjesama, a koncertna promocija popunila je kultni zagrebački KSET.

Trenutnu postavu Klinike čine Karlo Cmrk (Bas), Brane Norac (Električna Gitara), Vinko Vujec (Bubnjevi), Eleonora Hil – vokal i Denis Katanec (Akustična gitara).

deniskatanec.bandcamp.com/

facebook.com/klinikadenisakataneca/

www.instagram.com/klinikadenisakataneca/

!
———————————————————————–

Koncert se provodi kroz program udruge AKC Attack Kasetofon kojeg financijski podržavaju Ministarstvo kulture republike Hrvatske i Grad Zagreb – Gradski ured za kulturu.

KASETOFON je novi klupski program udruge AKC Attack s ciljem promocije i razvoja alternativne scene s naglaskom na indie pop rock ekperimentalnu glazbu. Osnovni cilj projekta je približiti publici glazbenike koji izlaze iz konkretnih žanrovskih okvira zbog unošenja novih elemenata u glazbena djela ali i live nastupe. U prvom redu, cilj je istaknuti manje izvođače koji još pronalaze svoju publiku te na ovaj način taj proces mogu ubrzati i u pozitivnom smjeru nastaviti sa daljnjim razvojem.
———-

VAŽNO
Ulazak na koncert moguć je samo uz predočenje Covid putovnice, važećeg negativnog brzog antigenskog ili PCR testa ili potvrde o preboljevanju. Događaj se održava na otvorenom uz poštivanje preporuka i odluka stožera za civilnu zaštitu u svrhu spriječavanja širenja zaraze koronavirusom. Hvala na razumijevanju.

www.attack.hr
www.instagram.com/akc.attack

 

Imaš nadopunu, ispravak, bolje fotke, galeriju / video / dojam? Klikni ovdje i javi nam!
Skip to content