OTKAZANO ZBOG TEHNIČKIH PROBLEMA!!!

Autonomni kulturni centar Attack, poziva vas 5.travnja u 19.00 sati na premijeru filma „ Molim te mama, nemoj danas” autorice i redateljice Renate Lučić.

Projekcija ce biti održana u Filmskom studiu Medika u sklopu cijelodnevnog programa – Medika cvjeta.

Film „ Molim te mama, nemoj danas” nastao je kao rezultat filmske radionice kratkog igranog filma pod stručnim voditeljstvom Josipa Viskovića u projektu Attackove tvornice, ciklus 2013.

Trajanje filma je 14 minuta. Scenarij i režiju potpisuje Renata Lučić, a uloge su podijeljene između Jadranke Krajina, Marije Kolb, Svjetlane Magdić. Potpunu produkciju i realizaciju filma omogućili su još: Tomislav Gamberožić, Andrea Rašpolić, Josip Visković

O filmu:

Vini je mlada studentica koja živi u Zagrebu. U kratkom susretu s majkom, koja se vraća iz Njemačke, Vini nenadano otkriva stranu sebe koja majci ruši sliku nje kao savršene kćeri.

proizvodnja: 2014.

trajanje: 14 min

Fimski studio Medika projekt je Autonomnog kulturnog centra Attack! s ciljem omogućavanja prostora i opreme nezavisnim kolektivima ili pojedincima/kama koji/e žele producirati i stvarati u području audiovizualne umjetnosti. Studio je opremljen osnovnom tehničkom opremom za potrebe low buddget produkcija, ali nudi i prostor za probe i izvedbe kazališnih i plesnih produkcija.

Attackova tvornica projekt je neformalne edukacije koja se provodi kroz niz kreativnih i produkcijskih radionica, filmska radionica, vj i mapiranje, sitotisak, fotografija, samo su neke od njih. Ovogodišnji ciklus kreće sa realizacijom u svibnju.

Attackovi projekti podržani su od Ministarstva kulture Republike Hrvatske, Hrvatskog audiovizualnog centra, Gradskog ureda za kulturu, obrazovanje i sport, Zaklade Kultura nova.

Više na www.attack.hr

Imaš nadopunu, ispravak, bolje fotke, galeriju / video / dojam? Klikni ovdje i javi nam!
Skip to content