Autonomni kulturni centar Attack i Kazalište sjena Tripstih započinju s drugom godinom ciklusa radionica Mala kulturna scena za djecu. Prva – Inženjerska radionica održati će se subotu 17. ožujka od 18.00 do 19.30 sati u dvorani DZIU Medika.
Kroz interaktivnu igru djeca će imati priliku postati inženjeri gdje će izrađivati različite predmete poput mostova, robotskih ruka i sl. Materijali koji će se koristiti na radionici su obične slamke za sokove, koje će ovom prilikom dobiti sasvim novu funkciju. Radionice su besplatne, a namijenjene su djeci od 5 – 12 godina.
Broj polaznika je ograničen, a prijave su obavezne na: kazaliste.tripstih@gmail.com
O Tripstihu
Iz kazališta sjena Ikako-Nikako, u listopadu 2013, godine, nastala je kazališna skupina Trpistih.Tripstih čine: Ives Buljan Gladović (Ikako-Nikako, Skaska, Zvuk sjene), Petra Bokić ( Ikako-Nikako, Zvuk sjene, Crveni nosovi). Neven Aljinović Toth (IGK, Tripstih) Antonela Klemenčić (Ikako Nikako, Tripstih)
Tripstih se bavi istraživanjem svjetla i sjene kroz: grafoskopske projekcije i ostale izvore svjetla. Tripstih je kazalište sjena za djecu i odrasle. Održavamo radionice dramskog, kreativnog i lutkarskog karaktera.. Kazalište Tripstih iza sebe ima niz multimedijalnih projekata,neki od njih su likovno oblikovanje i scenografija .
Plasirali su i prvi festival Grafoskopa koji očekuje nastavak.
Radionica se provodi kroz Program Autonomnog kulturnog centra, koji je financijski podržan od Ministarstva kulture republike Hrvatske, Grada Zagreba – Gradskog ureda za kulturu, obrazovanje i sport, Zaklade Kultura nova i Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva

Više na:
www.facebook.com/events/2068284606789652/

Imaš nadopunu, ispravak, bolje fotke, galeriju / video / dojam? Klikni ovdje i javi nam!
Skip to content