UTORAK 16.06.2015.
Da punk nije mrtav, to se u Attacku možete uvjeriti svako malo. Sa surfom je pak malo drugačija situacija. Ne želimo reći da je mrtav, ali je definitivno, barem u
Zagrebu, na izdisaju. Kada ste zadnji put bili na surf gigu? I još ktome besplatnom? Eto savršene prilike da, prije nego odete gledati surfere dok ležite na plaži, pogledate i poslušate jedne i s uzavrelog plesnog podija. Da se ne osjećaju usamljenima, podržat će ih i dva izvrsna lokalna benda. Krenimo redom…
PIRATO KETCHUP (Belgija)
Instrumentalni četverac iz Liegea u Belgiji koji je od svog osnutka 2008. godine do danas objavio dva vrlo hvaljena EP-a na kojima miješaju surf šezdesetih, garage, twist i rockabilly, ali i rasplesao ljude diljem kontinenta svojim energičnim i zabavnim live nastupima. Ako uživate u glazbi iz Tarantinovih filmova, Pirato Ketchup je bend za vas. Seksi su, rokaju, i imaju crvene hlače.
www.youtube.com/watch?v=qYzKL-uNWgw
www.youtube.com/watch?v=EMSARZiCtCA
THEE MELOMEN (Hrvatska)
Veterani zagrebačke garage/punk/power-pop scene koji definitivno ne bi odbili pivo s Johnny Thundersom ili Stiv Batorsom, čije pjesme suvereno obrađuju. Što se tiče njihovih originala, oni se stilski nalaze u mješavini Punk Glam i Powerpop žanrova, a podulja lista bandova u kojima su članovi Melomena svirali ili još uvijek sviraju (Vex and the Voxtones, Babies, Erotic Biljan & His Heretics, Thee Mad and Hairy Wombats) trebala bi biti dovoljna preporuka ozbiljnim pratiteljima scene.
www.youtube.com/watch?v=jx88bzOBxow
www.youtube.com/watch?v=9j6ZRAx0OHA
SPLEEN G (Hrvatska)
Premijerni nastup novog čuda na gradskoj sceni. Ova četiri mladića rade transžanrovsku glazbu, totalni gulaš. Ima tu rocka, funka, hip-hopa, i još svačega, što rezultira pravom glazbenom poslasticom. Neke od njihovih članova ste već mogli vidjeti u Attacku pod imenom Konvencija Dimnjačara, a sad nam se vraćaju u još luđoj inkarnaciji. Ne isplati se propustiti, vjerujte.
ISPOD RADARA

prije i poslije koncerta atmosferu će dizati ISPOD RADARA CREW s garage/punk/trash/surf uspješnicama, s naglaskom na suvremenu garažu i pjesme koje ste mogli čuti u sklopu emisije na Radiju Student!

Od 21h, Ulaz slobodan!
Imaš nadopunu, ispravak, bolje fotke, galeriju / video / dojam? Klikni ovdje i javi nam!