SUBOTA 13.06.2015.

Dođite na Kruzerov završni party jer to ne želite propustiti! Zaokružujemo još jednu uspješnu sezonu underground clubbinga u organizaciji LGBTIQ ekipe.

Okupili smo se da vam priuštimo još jednu neprospavanu noć, ludi provod i još luđu upalu mišića, i zato nam se pridružite nakon ponosnog hodanja vrućim asfaltom Zagreba. Proslavimo vaš i naš pederluk,strejtluk, mladi luk i poriluk uz DJ-e koji su tako dobri da ćete zaboraviti žuljeve od hodanja i izgorene noseve. Za rashlađivanje smo vam pripremili kreme za poslije sunčanja, potoke Cuba libre i hektolitre hladne vode (just in case :) )

Dress code: Nosite što hoćete, budite što jeste jer takve vas volimo.

@ ATTACK

BRIGHTON

SOK

MARTIN

KRÜZER rezidenti (Miss Iconic, Andrea Giordani, Delayer, visuals by Tin)

@ CHAKKA’S ROOM

SEVER

TIRKIZNA ALGA

SAR KASTIK

*electro swing

*dub

*eclectic

(ɔ◔‿◔)ɔ ♥

BRIGHTON (Zagreb,Das Haus // 777 Recordings)

Postoji dobra glazba i loša glazba, a Brighton živi za ovu prvu. Obožavatelj vinila, ali ne i purist, Brighton sudjeluje u izgradnji zagrebačke noćne scene od prvog dana kada se u nju uključio.

Počeo je davne 1997. kao MC kada je klesao svoje pjesničke vještine te ih kasnije transformirao u inspirirane priče i poeziju kako bi promovirao razne evente s lokalnim istomišljenicima koji danas većinom spadaju u krug prijatelja. Masters je dugo bilo mjesto koje je smatrao domom i u kojem je ispunio svoju viziju noći na plesnom podiju uz repetitivne zvukove dubljeg housea i techna koji ljude bacaju u transcendentalno stanje.

Presudna je bila 2011. godina kada je cijela filozofija podignuta na jednu drugu razinu, i tada je nastao Das Haus. Za ostatak priče pitajte ljude. :)

U zadnje vrijeme ga najčešće možete pronaći u studiju koji konstantno nadograđuje i u kojem stvara glazbu za koju živi i koja će ga sigurno pratiti do kraja.

soundcloud.com/brighton

SOK (Zagreb)

SOK je projekt Nikole Kosa koji se nakon How Convinienta okreće plesnijoj glazbi koju uživo izvodi na mašinama. Setup je jednostavan: ritam mašina Machinedrum, analogni synth Analog four i Octatrack sampler koji zajedno čine sistem dovoljno kompleksan da potpuno zamjeni kompjuter. Kako se ne voli žanrovski ograničiti, u produkciji možete očekivati acid house, electro i techno sa jasno definiranim SOK zvukom.

soundcloud.com/s_o_k/s-o-k-ms-gordon-doctor

MARTIN (Zagreb)

Novo lice na zagrebačkoj sceni, ovaj zaljubljenik u glazbu i DJing nastupio je na premijernom Krüzeru u Ljubljani te napravio odličan warm up kojim je rasplesao cijeli klub, te smo zaključili kako bi bilo lijepo da se ovo iskustvo prenese i ovdašnjoj publici i pozvali ga da se ovu noć ponovno pridruži Krüzer ekipi i zagrije Attack s nama. :)

KRÜZER POSTAVA

– Miss Iconic

– Andrea Giordani

– Delayer

– Sar Kastik

– Sever

– Tirkizna Alga

– VJ Tin

Od 22h, Ulaz = minimalna donacija 20 kn do/30 kn nakon ponoći

Imaš nadopunu, ispravak, bolje fotke, galeriju / video / dojam? Klikni ovdje i javi nam!
Skip to content