Autonomni kulturni centar kroz program Situacije poziva vas na glazbeni performance članova Dijaspore Afrikanaca u Hrvatskoj, koji će se održati 6.studenoga 2019 od 16.00 sati kod prihvatilišta za strance Porin u Dugavama.
Dijaspora Afrikanaca u Hrvatskoj (DAH), informira Afrikance u Republici Hrvatskoj o mogućnosti ostvarivanja prava i omogućavanju sudjelovanja njezinih članova i drugih Afrikanaca u hrvatskom društvu. DAH želi okupiti sve Afrikance koji žive u Republici Hrvatskoj kako bi postali velika manjina s ciljem poboljšanja kvalitete života novih i starih Afrikanaca koji žive u Hrvatskoj, studenata, migranta, imigranta s osnovnim ciljem promocije afričke kulture i načina života u hrvatskom društvu.
više na www.dah.hr

Program Situacije provodi se kroz projekt Korak dalje prema uključivoj kulturi.

Organizacija događaja sufinancirana je u okviru Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali, iz Europskog socijalnog fonda.

Projekt Korak dalje – prema uključivoj kulturi AKC provodi u partnerstvu s organizacijama: Kulturtreger, Savez udruga Operacija grad, Multimedijalni institut (MI2), Udruženje za razvoj kulture – URK, WHW / Što, kako i za koga, KONTEJNER | biro suvremene umjetničke prakse i Centar za mirovne studije.

Imaš nadopunu, ispravak, bolje fotke, galeriju / video / dojam? Klikni ovdje i javi nam!
Skip to content