PEOPLE’S KITCHEN
⏱️ PETAK 08.03.2024.
KUHANJE od 16.00
VEČERA OD 20.00
📌 ATTACKOVA KUHINJA

People’s kitchen kolektiv poziva vas na novo druženje u ožujku! Ovaj mjesec selimo večeru u petak 8.3.2024. kako bismo bili/e dio velike proslave Međunarodnog dana žena ili proslave za 8.mart!

Ukoliko nam se želite pridružiti u kuhanju, počinjemo u 16.00. Kuha se veganski obrok, uglavnom spremljen od povrća koje bi se inače bacilo. Povrće skupljamo na tržnici dan prije, a menu osmišljavamo prema namirnicama koje skupimo.

Večera je od 20.00. Obrok je besplatan, no skupljamo donacije koje nam trebaju kako bi kolektiv i dalje funkcionirao, kako bismo kupili ostale namirnice ili plin na kojem kuhamo.
Pridružite nam se zato na druženju, čašici razgovora, rezanju povrća, izmijenite s nama neki svoj veganski recept, a ukoliko imate neke namirnice koje nećete upotrijebiti kod kuće, slobodno nam donesite da skuhamo!

Uz večeru ispratite i ostali program koji smo pripremile za naš praznik:
Femicomix 2.0 / Grrrrls to the front!
www.facebook.com/events/918882249705894/
www.facebook.com/events/1586449902128666/

People’s kitchen je kuharsko – gastronomski kolektiv s osnovnom ciljem kuhanja i organiziranja zajedničkih večera, druženja, razmjena iskustava, razgovora o različitim kuhinjama i tradicijama, međusobnog upoznavanja i upoznavanja različitosti kroz kulinarstvo. No, dobrodošle su i sve druge teme, a poanta je na razgovoru uz večeru. People’s Kitchen želi osvijestiti da hrana treba biti dostupna svima, a može se kvalitetno jesti i uz malu naknadu. Većina namirnica koje se kuhaju, sakupljene su na tržnicama gdje bi se inače bacile, pa time i podržavamo model zero vaste.

Vidimo se!!!

People’s Kitchen kolektiv djeluje unutar AKC Attack!

Imaš nadopunu, ispravak, bolje fotke, galeriju / video / dojam? Klikni ovdje i javi nam!
Skip to content