Peglica i Komandos
+ Juggernaut
09.09.2020. dvorište Medike
Upad 30kn

Peglica i Komandos su momci s planeta Kefter s podružnicom u Zagrebu koji prže rokericu za stare pizde još od 2014e. Do sada iza sebe imaju dva studijska albuma – Kefter Gatha i Fleševi s Keftera, te jedno live izdanje – Sjeti se rokenrola, govorio je.
Nakon lockdowna i ljetne pauze, bio bi red zapržiti malo za domaću ekipu, pa će se momci malo sparkirat u dvorište Medike. Očekujte dobar rokenrol, glupe fore i jos gluplje njuške. Aštrva!

Da bi srijeda bila srijeda, zabavi se pridružuje splitski dvojac Juggernaut !

Juggernaut je instrumentalni dvojac iz Splita. Nakon godinu dana nastupa na lokalnim događajima među kojima su “Radio na Cesti“, “Fibra festival” te “Lastovo otok glazbe” Juggernaut objavljuje svoj prvi single “ Bunny Hoppin’ ”. Gladni rokenrola, Sandro Baraba i Duje Duplančić vrebaju sljedeću priliku za podijeliti svoj žar sa što širom publikom.

Vidimo se!!

peglicaikomandos.bandcamp.com/
juggernaut.bandcamp.com/

VAŽNO
Događaj se održava na otvorenom, u dvorištu Medike. Ipak, ne želimo ograničavati broj ljudi, te sukladno preporukama i odlukama stožera za civilnu zaštitu moramo voditi pisanu evidenciju sudionika koja će se nalaziti na ulazu a koju možete ispuniti prilikom kupovine karte!
Evidenciju smo dužni čuvati 14 dana nakon kojih se ona uništava.
Na samom ulazu izmjeriti ćemo vam i temperaturu.
Hvala na razumijevanju.
—————————————–
www.attack.hr
www.instagram.com/akc.attack

Imaš nadopunu, ispravak, bolje fotke, galeriju / video / dojam? Klikni ovdje i javi nam!
Skip to content