FORGETTERS (New York, SAD)
Novi bend Blakea Schwarzenbacha, osnivača kultnih Jawbreaker i Jets to Brazil i jednog od ključnih igrača emo scene 90-ih. Osim njega, u bendu su Caroline Paquita (ex-Bitchin’) i Kevin Mahon, kojeg se znalci možda sjećaju kao prvog bubnjara popularnih Against Me!
Za forgetterse bi se moglo se reći da zvukom podsjećaju na Jawbreaker, no nipošto se ne radi o blijedoj kopiji. Prošle godine su izdali odličan dvostruki 7” „forgetters“
Sve u svemu, forgettersi neće razočarati nijednog ljubitelja osjećajne pankčine, stoga dođite.
Zanimljvost je da je Blake Schwarzenbach prije dvije godine djelovao i u bendu Thorns of Life u kojem je bas gitaru svirala Daniela Sea, jedna od protagonistica najpopularnije lezbijske serije L Word, u tom kontekstu poznata kao Moira, a kasnije Max. Iako Daniela neće biti blizini, dođite vidjeti njenog frenda koji će joj, sigurni smo, rado prenijeti vaše poruke i pozdrave!
forgetters.blogspot.com/
www.last.fm/music/forgetters

INJE (BG, Srbija)
Inje je elektropop grupa iz Beograda koja je, nakon niti godinu dana djelovanja, prema magazinu Popboks proglašena jednom od najboljih novih grupa. Sudjeluju u kompilaciji “Dark Tribute to Lepa Brena” obradom pjesme “Jugoslovenka”, a trenutno pripremaju prvi mini-album. Napravili su remikseve pjesama Lollobrigite, Jenny Wilsona i Nipplepeople, dok su njihove pjesme remiksirane od strane autora kao što su Breezesquad (JPN), Izae (CRO), Felony Flats (SRB) kao i brojnih drugih producenta iz regije. Među brojnim nastupima, zapaženiji su oni na na Exitu 2009. i 2010., te sa Faithless-om u Beogradskoj Areni.
Inje sve pjesme snimaju i produciraju samostalno, a muziku izdaju pod Creative Commons Attribution-Noncommercial-Share Alike licencom, te je ona s toga dostupna za besplatno i legalno preuzimanje sa interneta.
inje.bandcamp.com
myspace.com/injeinje
last.fm/music/inje
twitter.com/injeinjeinje

DRISKOTEKA (Slovenija)
Nakon Vibe Departmenta Partycipacija ugošćava još jedan odličan slovenski DJ kolektiv. Glazbu koju puštaju karakteriziraju ju kao indie-nu-rave-nu-disco-nineties-trash-elektro. U Zagrebu će nas doći zabaviti DJ-evi Ivahnoe i [f9k].
www.driskoteka.com
www.vimeo.com/driskoteka

UPAD 25KN PRIJE/30KN POSLIJE PONOĆI

Imaš nadopunu, ispravak, bolje fotke, galeriju / video / dojam? Klikni ovdje i javi nam!