T.H.G.Z., Petnaesti Čeh, Dosta, Pasi

Nakon probijanja leda s organiziranjem antifašističkog giga u našem gradu ove godine ispunjavamo prošlogodišnje obećanje i ponovno radimo ludu žurku. Drugi po redu Antifa night ima želju podsjetiti na slavne dane oslobođenja grada Zagreba od fašista i obilježiti to dobrom svirkom. Svim antifašistima koji se odluče posjetiti koncert obećajemo divlju punk veselicu uz vrhunsko druženje začinjeno s domaćim glazbenim snagama.
Prvi koji će nas dobro odvaliti po glavi bit će mlade nade antifašističkog pokreta i punk scene koji sviraju neki HC, uz tu i tamo pokoju zajebanciju uz SKA. Momci su se nazvali T.H.G.Z. i odlučili nakon nekog vremena da će to značiti Teroristička horda grada Zagreba. Do kada nitko ne zna, ali znamo da praše sve bolje i bolje.
Petnaesti Čeh, također svježe ime na sceni koje djeluje na relaciji Karlovac – Zagreb. Kao i svakom mladom bendu potrebno je određeno vrijeme dok se ne iskale, a Antifa night je prava prilika da se kali glazbeno umijeće i antifašističko opredjeljenje. Ono što posebno veseli je da će se kroz zvučnike Medike čuti i ženski glas, a pošto takvih stvari itekako fali vjerujemo da je ovo i dodatan razlog da se dođe.
Bend simboličnog imena Dosta koji kad ih se pita što sviraju kažu melodic HC punk smeće, a trenutačno ih možemo nazvati i domaćim bendom otvoreno nam je rekao da ih nikakav formalan ton ne interesira, već da su tu da razvale i da ne ostave nikoga ravnodušnim. Sa prva tri benda već imamo totalnu ludnicu, a bomba za kraj dolazi iz Rijeke. Dečki koji praše dugo, o kojima su mnoge stvari ispričane i mnoge znane, a pjesme im nadaleko poznate. Ustvari, za njih je dovoljno reći da su si ime dali jer su htjeli da bude gramatički netočno i da dobro zvuči, a sve ostalo je povijest. Bend s kojim ćemo duboko zakoračiti u sljedeći dan i potrošiti svu energiju su Pasi.
Ako još tko misli da ima što bolje raditi na petak trinaesti taj je ili isfrustrirani fašist ili boluje od paraskavedekatriaphobie što je stručni naziv za fobiju od petka 13. U svim ostalim slučajevima dovoljno je reći vidimo se i pokažimo da smo antifašisti.

OD 21H, UPAD 20 KUNA

Imaš nadopunu, ispravak, bolje fotke, galeriju / video / dojam? Klikni ovdje i javi nam!