Nova sezona počinje šareno i ponosno obilježavanjem međunarodnog coming out dana uz zapažene i zanimljive izvođače electro scene, te uz novotariju iz naše vlastite sobice: Partycipacija crew is out!

HEMENDEX

Synth-pop/new wave bend HMNDX stvara pod utjecajem EBM-a, elektra, darkwave-a, punk-a i pitke pop glazbe iz posljednja tri desetljeća. Izdaju pod domaćom nezavisnom etiketom Geenger Records .

Gostovali su na svim značajnim festivalima u regiji, svirali su kao podrška Ladytronu, te bendovima The Wedding Predent i The Young Gods. Njihovi nastupi su popraćeni agresivnim vizualnim efektima i VJ-ingom, a glazbu čini fuzija analognog i digitalnog sintetičkog zvuka

MIXEL

Jedan od uzdanika zagrebačke klupske scene odavno je prešao granice hrvatskih plesnih podija i osvojio susjedstvo gostujući na značajnim eventima; uključujući i redovnu potporu Exit Festivalu.

Svjesno prateći atmosferu unutar klupskog okružja, njegov energičan stil može se okategorizirati kao direktan flert i interakcija, ne samo sa žanrovima već i očekivanjima same publike.

Uz težnju za konstantnim otkrivanjem novih pravaca i tehnika, vještom i smionom kombiniranju renomiranih svjetskih i domaćih izdanja, Mixel je neosporno ime od kojeg se za pultom može očekivati puno, ali u konačnici dobiti i više.

MARIE CHERIE

MaRie CheRie, plod ljubavi Madonne i Courtney Love i neke žurke u Zagrebu ’86. godine, dat na usvajanje i sticajem okolnosti završio u Bosni. Odrasla pod budnim okom staratelja, Brene i Morrisseya. Muzika u krvi, a nije malokrvna. Voli Francuze i Skandinavce, ali Berlin je taj grad. Zabavlja “široke narodne mase” od 2008. Prvo sa Elektropionirkama. Sada solo. Jedino što je sigurno je da set neće biti dosadan. Sve ostalo je stvar atmosferskog pritiska, vlažnosti zraka, iliti kako vjetar puhne.

BOTZA CREW
Ekipa mladih DJ-eva iz Zadra koja je samostalno organizirala mnogo odličnih žurki u svom gradu, a ovom će im biti prvo gostovanje u Zagrebu. Slatki su, veseli su, puštaju breaks, drum’n’bass, dubstep i techno.

PARTYCIPACIJA CREW

Bez puno pompe i nepotrebnih riječi: nakon gotovo četiri elipsoidne šetnje oko Sunca i cirka petnaest tisuća svojeosnih rotacija osjetili smo da je došlo vrijeme. Partycipacija je pokrenula ekipu rezidentnih DJeva i VJeva, radnog naziva PREZIDENTZ. Čokolada je sreća, život je zabavna igračka, ali iznenađenje je krucijalni sastojak, zato nećemo u detalje. Nikad najavljeni, a ipak dugo očekivani Partycipacija Crew je tu.

Od 22h, Upad minimalna donacija 15 Kn do 23h/ 30 Kn poslije

Imaš nadopunu, ispravak, bolje fotke, galeriju / video / dojam? Klikni ovdje i javi nam!
Skip to content