…još jedno proljetno partycipiranje uz nevjerojatan šejk šarenog kolektiva Yeah!Indie, punokrvnog rock’n’rolla i nepredvidivog seta dviju Zbeletron rezidentica. Čitaj dalje za detalje.

YEAH!INDIE
Kolektiv sastavljen od četiri DJ ekipe koje zajedno djeluju pod nazivnikom nezavisne glazbe od indiea i indie dance do plesnog electra i synth popa.
Dance Department puštaju synthpop 80-ih umješan s arkadnim igricama, neonskim bojama i šačicom new rave-dance punka, KIL Digital objedinjuju electro, alternative, indie, synthpop, electroclash i dance punk, Xanadu kao alat perfidno odabiru naoko bezazlen žanr pop glazbe, s naglaskom na podvrste koje ljude tjeraju na ples, dok Žur pokušavaju stvoriti atmosferu najboljih kućnih tuluma.

VJ TANJA i 400 ZEČEVA
Da ne bi sve ostalo na zvučnim podražajima, lepršave vizalne manipulacije, uz Yeah!Indie program, plasirat će omiljena nam VJ Tanja i 400 zečeva koja je u svom zavidnom Vjing stažu nastupala na raznim festivalima i klupskim večerima, samostalno i kao dio Hipermedia A/V kolektiva. Uz to je i rezidentica Pistolero Breaks-a i Partycipacije, te je kao VJ i članica indie experimental rock benda Žen.
U svom radu kombinira animacije, ilustracije i video snimke, stvarajući psihodelično-infantilni vizualni kolaž.

ŠETAČI
Splitski četveročlani bend koji je u svojih pet godina postojanja ostvario značajne solo i festivalske nastupe, a odsvirali su i zajedničke koncerte sa Majkama i Brkovima. Sviraju šarmantni rock’n’roll pričajuči o ljubavi, sreći, međuljudskim interakcijama, revoluciji i socijalnom angažmanu.

MISS INCONIC
Za divno čudo nije prosvirala sve instrumente i snimila svoj prvi miks prije no što je prohodala, ali je definitivno odrastanje uz rock i glazbu 80-ih ostavilo velik utjecaj na nju. Iako se najbolje osjeća u house vodama rezidentica Zbeletrona kaže da priprema pregršt hitova koji će rasplesati i stare cipele sa tužnim žnirancima.

GĐA ĐU
Uvijek spremna hipsterica koja se ne srami svoje majke i rado joj pomaže pri sadnji novih mladica
u vrtu. Također Zbeletronka u duši, može neograničeno ponavljati isto veselje kao što je ispijanje
kjupeka duboko u noć, sigurno vas neće razočarati svojim pomnim odabirom pjesama i istančanim
osjetom za zabavu.

Od 22h; Upad 30 Kn

Imaš nadopunu, ispravak, bolje fotke, galeriju / video / dojam? Klikni ovdje i javi nam!