Na planeti Majmuna dočekajte Dan planeta Zemlje!

IN-SANE

(melodic punk, Gornja Radgona)

in-sanepunkrock.blogspot.com/

Jedan od rijetkih bendova sa naših prostora koji se može pohvaliti sa turnejom po S.A.D-u i nastupu na legendarnom THE FEST festivalu na Floridi. Nastali su 1997. godine u Gornjoj Radgoni u Sloveniji pod utjecajem melodičnih punk bendova poput NOFX i Bad Religion. 2009. godine se pridružuju Moonlee Records familiji i izdaju svoj drugi album,

“Trust These Hands… Are Worthless”

, kojeg su pohvalili svi domaći ali i svjetski portali. Ovo će im biti početak europske turneje na kojoj promoviraju 10” split album sa Despite Everything iz Grčke.

– VIDEO – Mrtev Policaj
www.youtube.com/watch?v=gqJ-cVZOOlg

WANK FOR PEACE

(hardcore punk, Angers)

wankforpeace.bandcamp.com/

Ova 4 wankera slove za francuski Kid Dynamite i u četri godine postojanja odsvirali su preko 150 koncerata diljem Europe. Izdali su nekoliko ep-ova, demo snimki i split albuma, a prije par mjeseci snimili su i svoju prvu ploču “What Will Remain?”

– VIDEO – The more you drink, The better we sound
www.dailymotion.com/video/xeuwcf_the-more-you-drink-the-better-we-s_music

DECLARATION

(quittercore, Zagreb)

www.facebook.com/DeclarationHC

Zagrebački hardkoraši nakon skoro godinu dana vraćaju se u Attack! sa novim pjesmama. Trenutno su u studiju i ako im ACTA dopusti možda čujete pokoju stvar do ovog koncerta.

– Remedy
www.youtube.com/watch?v=JtSRH30E5yY

TECHNICOLOR LIES

(punk rock, Beograd)

www.facebook.com/technicolorlies

Petočlani bend iz Beograda koji je nastao u travnju 2011. godine. Osnovna ideja benda je slobodno kreativno izražavanje i nevezivanje za određeni žanr. Ako bi ih se žanrovski moralo odrediti, to bi bila kombinacija punk rocka, indie rocka i alternativnog emo rocka. U lipnju su snimili prve dvije pjesme a u skorijoj budućnosti očekuju svoje prvo zvanično izdanje.

Vrata 21h; Koncert 21:30h; Upad 30kn

Imaš nadopunu, ispravak, bolje fotke, galeriju / video / dojam? Klikni ovdje i javi nam!