Autonomni kulturni centar kroz program galerija Siva poziva vas na otvaranje izložbe ”Partitioning The Universe” umjetnika Bruta Carniollusa. Otvorenje izložbe predviđeno je za četvrtak 1. srpnja 2021. od 20.00 sati u galeriji Siva, Pierottijeva 11 (Medika). Izložba je otvorena do 6. srpnja, svaki dan, osim nedjelje od 17.00 – 20.00. sati.

Zbog realizacije različitih programa u prostoru Medike i nužnosti poštivanja epidemioloških mjera, molimo vas da za otvorenje izložbe ispunite upitnik na sljedećem linku, kako bi bili u mogućnosti posjetiti izložbu:

bit.ly/3A4m7LR

PARTITIONING THE UNIVERSE

Tekuća serija polugenerativnih digitalnih grafičkih djela temeljenih na istraživanju tesselacijskog dijagrama (aka greed grid), računalno generirane particione mreže stvorene rekurzivnim izvođenjem slučajnog razdvajanja na području pravokutnika stvarčicom koja se naziva linija prašine (slučajna usmjerena točkasta skupina progresija) duž slučajno odabran i podijeljen smjer. Dijelovi mreže se zatim ručno oslikavaju kako bi se dobila konačna slika ili polazna točka još jedne intervencije u kombiniranom mediju i / ili digitalnog kolaža što rezultira konačnom digitalnom slikom. Ova serija istražuje i razmišlja o beskrajnoj pohlepi ljudske vrste što rezultira vječnom ekspanzijom koja stvara gotovo beskonačnu fragmentaciju unutar zatvorenog sustava suočenog s suprotstavljenom silom organskog rasta. Radovi se izvode kao digitalni UV otisci velikog formata na rastegnutom platnu ili bilo kojem drugom prikladnom mediju.

BRUT CARNIOLLIUS

Brut Carniollus je vizualni umjetnik i fotograf specijaliziran za digitalni kolaž i digitalnu grafiku temeljenu na fotografijima izvedene kao originalani digitalni UV otisci. Njegov pristup nastoji biti redukcijski, dekonstruktivan i minimalistički. Njegov je rad izložen i nagrađivan u cijelom svijetu. Od 2012. služi i kao službeni paparazzi renomiranog međunarodnog umjetničkog simpozija Slovenia Open To Art. Član je Slovenskog saveza društava likovnih umjetnosti, a predstavljaju ga Galerija 5’14, Galerija 10dence i Singulart. Živi i radi u Radovljici u Sloveniji.

carniollus.com/

Galerija Siva program je AKC-a, financijski podržan sredstvima Ministarstva kulture i medija Republike Hrvatske, Grada Zagreba – Gradskog ureda za kulturu, Zaklade kultura nova i Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva

attack.hr/galerija-siva/

******************************************

!!!VAŽNO!!!

Sukladno odlukama Stožera, pridržavamo se propisanih mjera, stoga je ulaz u galeriju ograničen na 10 ljudi uz obavezno nošenje maski. Molimo vas ukoliko dolazite na izložbu da se pridržavate mjera, da držite distancu, a mi ćemo vam izmjeriti temperaturu i uzeti podatke. Ukoliko imate neke od simptoma, zamolili bismo vas da ne dolazite na samo događanje, a ukoliko se ne pridržavate propisane distance, inzistirati ćemo na nošenju maski.

Imaš nadopunu, ispravak, bolje fotke, galeriju / video / dojam? Klikni ovdje i javi nam!
Skip to content