SUB – 10.12.

******PAR TRENUTAKA SOUND SYSTEM KULTURE*******

Danononoćno štovanje sound systema na dva flora!!!!!

JAH CHALICE (DE)

Jah Chalice Soundsystem osnovan je 2007. godine u Freisingu, Bavarskoj, Njemačkoj. Inspirirani glazbom soundsystema i starih rasta kauboja kao što su Kibish Trie, Dandelion, Jah Free i Jah Roots, odlučuju se izraziti kroz orginalni sound system style, znači doslovno: ručno klepane kutije, live mixing oprema, gomilu dugmića i potenciometara, sirena, pre-ampova, efekata i šumova, tamjana, prljavih trobojnica i slika vladara svega što hoda, gmiže, pliva, leti….

S godinama su srasli u pripite bavarske raste, koji putuju svijetom sa svojim atraktivnim soundom, organiziraju i suportaju festivale i žurke, te na kraju krajeva, promoviraju ideju zajedništva, tolerancije i ljubavi. U zagreb dolaze sa svojim soundom koj ima da pokida! Ili da ga pokidamo.

UNITY SOUND (SRB)

Unity Sound, prvi je transpanonski sound, sound koji najbolje živi, a sačinjavaju ga dva vrlo ambiciozna lelemuda: selektor Darez i Mc Lewangz. Ovaj dvojac već 5 godina radi zajedno ali uvek pod drugim imenom. Ideja za tako specifičan bezimeni kolektiv u njima je bubrila dugo… Predugo čak. “U to je vreme bilo premalo vozova i autobusa da se to konačno i dogodi, a kada se konačno dogodilo, bolelo je kao da je prvi puuuut…”- govori k’o tepih sretan Lewangz. “Sve do 2014., Severtrans i Železnice Srbije nisu imale razumevanja za naše pupeće nedaće i bubreće snove. Sve se to manifestiralo ne uvođenjem dodatnih prigradskih linija, sve većim telefonskim računom, spavanjem po tabureima, stanicama, tuđim zvučnicima. A roditelji branili su da se spoje duše dve…” – navodi… Kako to već u životu ide, (a ide) iza brižnih bližnjih prijateljskih zagrljaja i daleko od tople suze roditeljskog oka,oni su se već zajedno vozili po festivalima i klubovima širom regiona, nekada čak i šire. Mnogo šire. Sudarači, ringišpili, šećerna vuna, to su bile njihove kuće. Tokom godina nesigurne vožnje sarađivali su sa mnogim poznatim imenima, prezimenima i nadimcima kao što su Hornsman Coyote, Digitron Soundsystem, Zenicafaria Sound, Bass-ul-Ulema, Slavonia Vibes Syndicate, Boca Soundsystem, Bass Matters Soundsystem, Jahmessenjah Sound i mnogi drugi…

Nastupili su i na festivalima kao sto su Trenchtown, EXIT, Seasplash, Gotiva, Regeneracija Dunava, Ritual Fest itd. Izuzetni momci. Njihova selekcija obicno ide od roots-a do modernog UK steppera, često protraćena sa gostima na trubi, mikrofonu i talambasima.

Sipaj vina OooooČE stari…

PRAISE JAH (HR)

O ovome kumu reggae glazbe u ‘rvata ne može se puno reći.

Svi ga znamo po inspirativnim setovima u Mastersu, čantanju i teškim gojzericama koje lupaju ritam po drvenom podu

Drago nam je da svojom selekcijom i pojavom upotpunjuje ovu manifestaciju.

CHUCHIES 17:00 pa sve do duboko u noć…

MIRON (Afro/Latin Manifesto)

Dencefloorasta I uvek začkoljasta rapsodija u svim nijansama crne…

CHAKKA (Stolen Records/Kali Fat Dub)

Plesna kolekcija na pločama sumnjivog porekla, sadržaja, kakvoće…

Supported by Miro Župa, Gero, Stilinović…

+PIZZA (Cheap Bordello)

+KICKER TOURNAMENT(Prijave na licu mjesta u 17:30)

+COCKTAILS!!

Upad se plaća od 22:00, a oduzima Vam se 30kn po osobi.

***NAGRADNA IGRA IRIE GARDENA***

Irie Garden, KAO PROMOTOR SOUNDSYSTEM KULTURE, vas časti upadom na Dane Soundsystem kulture!! Sve što trebate je SHARE-ati event +tag Irie Gardena u postu! Sretno!! :)

Event by: Dani sound system kulture + Pokret odmora + support Irie Garden
www.facebook.com/events/1093727970747170/

Imaš nadopunu, ispravak, bolje fotke, galeriju / video / dojam? Klikni ovdje i javi nam!
Skip to content