GALERIJA SIVA
ČETVRTAK 15.12 OD 20.00 SATI
CHEZ 186

Galerija Siva poziva vas na posljednju ovogodišnju izložbu, u četvrtak 15.12. od 20.00 sati. Nakon dvije godine i uspješne samostalne izložbe u našoj galeriji, iz ateljea u AKC Medika ponovno izlazi grafiti umjetnik Chez 186. Izloženi će biti radovi u tehnici spreja na platnu i drvu, različitih dimenzija. Chez je prepoznatljiv po svojim grafitima koje posljednjih godina odlikuje bogati kolorit, vrlo često apstraktni motivi linija i nepravilnih oblika, koje prenosi ovoga puta na platno i drvene panele.
Rođen u Slavonskim Brodu 1984 godine, ovaj umjetnik upoznaje se s aerosol umjetnošću sredinom 90tih godina prošlog stoljeća. Aktivan je sudionik ove supkulture od 1998, kad počinje crtati, organizirati graffiti/street art festivale, radionice i izložbe. Sudjelovao je na mnogim festivalima u zemlji i inozemstvu. U zadnjih dvije godine aktivno radi i u ateljeu gdje prenosi tehnike iz graffita sa zidova na platna i eksperimentira sa raznim materijalima poput drva stvarajući graffite u drugačijem obliku. Jedan od pokretača Attackovog projekta galerije SIVA, ali i surorganizator Attackovog Ohoho festivala. Chezove radove možete susresti na zidovima mnogih gradova u Hrvatskoj, regiji ali i po drugim gradovima Europe.
Iza sebe ima nekoliko grupnih te jednu samostalnu izložbu.

Više na:
www.facebook.com/chez186/?fref=ts

Program galerije Siva financijski podupiru Ministarstvo kulture Republike Hrvatske, Grad Zagreb – Gradski ured za kulturu,obrazovanje i sport i zaklada Kultura nova.

Imaš nadopunu, ispravak, bolje fotke, galeriju / video / dojam? Klikni ovdje i javi nam!
Skip to content