SUBOTA 13.1.2024. OD 21.00
KLUB ATTACK
P38 (ITA)
MATA GRANATA (HR/AUST)
ULAZ 6€

Ovog siječnja spremamo vam malo drugačiji gig, koji će se svidjeti svima nama u kome čuči mali revolucionar/ka. Prvi puta predstavljamo “zvijezdu” domaćeg underground angažiranog hip hopa, svima znanog Matu Granatu, uz talijanske intrigantne hip hop trapere P38.

MATA GRANATA (ZD/BEČ)
Zadarski sin, otisnuo se u bijeli svijet davnih dana i sad se vraća u novoj ulozi hip hop MC-ja. Njegovi su stihovi društveno kritički uz neke permanentne teme o klasnoj borbi i queer komunizmu.
Matu možete poslušati ovdje youtube.com/@matagranata1844?si=MZm9eDa0-k0-hLUz

P38 (ITALIJA)
P38 je trap/hip hop grupa novijeg datuma koja nam stiže iz Bolonje, grada poznatog po jakoj radikalnoj ljevici, velikoj skvoterskoj sceni 90tih i 2000tih i studentskoj populaciji. Grupa je na radar talijanskih vlasti došla svojim koncertom u Torinu 2022. godine kada je protiv njih podignuta optužnica za terorizam zbog tekstova pjesama.
Od tada P38 ne smije nastupati po Italiji, a zbog sudskih procesa skupljaju novce koncertima između ostalog i za odvjetnike.
Njihovi su tekstovi radikalni, ljuti na sistem i političke elite, ismijavaju terorizam i diktature, prikazuju lice Italije koje malo tko želi vidjeti: bijes potplaćenih radnika i generacije odrasle u klasnoj borbi.

P38 možete poslušati ovdje www.youtube.com/@user-vt6pk7tr7s
www.instagram.com/treottolaclique2/

Pridružite nam se u subotu da sanjamo o novoj svjetskoj revoluciji!
Imaš nadopunu, ispravak, bolje fotke, galeriju / video / dojam? Klikni ovdje i javi nam!
Skip to content