AKC Attack predstavlja:
Petak, 12.1.2024. // 20:00 – 02:00 // 5 EUR
SVI MLAĐI OD 18 IMAJU FREE UPAD!

⚡FESTIVAL BUKE vol. 3 – TVRDOVAL⚡

⚡EMBERAM (Zagreb)
Emberam je mladi bend iz Zagreba koji svira sve što stigne – od Hardcorea do čistog Death metala. Članovi dolaze iz različitih kutova žanra metala te se ne boje eksperimentirati sa vlastitim zvukom. Nedavno su izbacili svoj prvi Demo EP „Presumed Guilty“ te ga se može poslušati na svim streaming platformama.
emberam.bandcamp.com/
www.instagram.com/emberamband/

⚡VAKTAL (Zagreb)
Mladi science fiction bend koji bazira svoju glazbu na neznanju glazbene teorije. U bendu ih svira četvero minus jedan nožni prst i iz nekog razloga vokale uglavnom radi bubnjar.
instagram.com/vaktal/
www.youtube.com/watch?v=hoLItTGJLpE

⚡RIFFTREE (Zagreb)
Dvojac inspiriran zvukovima lupanja štapova i kamenja. Glazba im zvuči kao čisti white noise, ali neki kažu da se ispod buke kriju riffovi. Svojim nastupima dokazuju da je čovjek uistinu nastao od majmuna.
instagram.com/rifftreeband/
www.facebook.com/rifftreeband/
rifftree.bandcamp.com/

⚡DOOM TEMPLE (Zagreb)
Doom Temple (ex Dune Temple) mladi je zagrebacki stoner doom bend nastao 2023. Glavne inspiracije su im bendovi poput OM-a i Bongzille te posebno bend Rifftree koji ih je i uveo na scenu. Glavni cilj im je unistiti balkansku mainstream scenu sa zidom fuzza te uvesti i druge mlade u sveti zanr – stoner.
www.instagram.com/dunetemple.band/

⚡Prater (Zagreb)
Petorac mladih izvođača koji uživaju u spidmetalu no dostavljaju ga na puno anti-melodični način u obliku smrtnog metala, dolaze iz Zagreba te svoje pjesme pišu pretežno na hrvatskom standardnom jeziku. Osnovani 2023., već nekoliko desetljeća donose turo-prašačku glazbu
www.instagram.com/prater_official_/

⚡TIMETABLE⚡
•20:00 – Vrata
•21:00 – Prater
•22:00 – Doom Temple
•23:00 – Rifftree
•00:00 – Vaktal
•01:00 – Emberam

Event artwork by @trula.frula

Imaš nadopunu, ispravak, bolje fotke, galeriju / video / dojam? Klikni ovdje i javi nam!
Skip to content