Farto je još jedan novi zin, antologija pokrenuta od strane Gorana Suđuke, Ive Svorcine, Roberta Solanovića, Mateja Stića, Valentine Briški i Frana Strukana. Kako je ova ekipa strip-profesionalaca došla na ideju o pokretanju novog zina, o čemu se radi, te kako doći do Farta, doznajte u Mediki u subotu i poslušajte Frana, Roberta i Mateja koji će pričati o Fartu sa Darkom Josipovićem.

* * *
O festivalu:
OHOHO festival je prostor za kreativnost, stvaralaštvo, diskusiju i razmjenu suvremene strip i ulične umjetnosti umjetnika/ca koji/e stvaraju underground i alternativnu umjetnost prema DIY poetici. Fokus festivala je na recentnoj uličnoj umjetnosti i nezavisnom stripu, a festivalski eventi – crtačke/muralističke akcije, radionice, rezidencija, izložba i razgovori – usmjereni su svima zainteresiranima za medij nezavisnog plakata, grafike, ilustracije i stripa.
Festival nastaje u organizaciji AKC Attack, a umjetnički ga oblikuju četvero hrvatskih umjetnika/ca – Lea Kralj Jager, Marko Dješka, Mario Miličić i Apolonija Lučić.
Su-organizatori: Filip Tomasov i Nadine Labib.
Autor vizualnoga identiteta ovogodišnjeg festivala je Matija Pisačić!
OHOHO 2022. financijski je podržan sredstvima Grada Zagreba i Ministarstva kulture Republike Hrvatske.
attack.hr/ohoho-festival/
Vidimo se u AKC Medika, 29.09 – 02.10.

Imaš nadopunu, ispravak, bolje fotke, galeriju / video / dojam? Klikni ovdje i javi nam!
Skip to content