Poziv svim kreativcima/kreativkama za sudjelovanje na OHOHO festivalu!

Sudjelujte na OHOHO izložbi! Tokom tri dana festivala, bit će postavljena masovna izložba i svi/e su pozvani/e da  prilože svoje radove i sudjeluju u koncipiranju ovog vrlo underground spektakla . Primamo stripove, crteže, slike, plakate, šarotine… Natječaj nije koncipiran natjecateljski tako da ćemo izložiti što više radova možemo.

Svi zaineterisani/e – javite se na mail ohohofest@gmail.com zaključno sa 30. ožujka 2014 .

Kako je Ohoho niskobudžetni festival, nismo u mogućnosti pokriti sve troškove transporta, putnih troškova i u tom slučaju računamo na improvizaciju zainteresiranih autora/ica da nekako sami/e dostave svoje radove.

Ohoho! festival je niskobuđetni festival underground/ D.I.Y stripa i street arta. Cilj festivala je prvensteveno dati prostor umjetnicima/cama čiji se broj zadnjih godina povećava, za neometano izlaganje ali i za razmjenu iskustava, edukaciju. Tri dana festivala ponuditi će različite aktivnosti kroz koje će umjetnici /ce biti u mogućnosti prezentirati svoj rad: radionice, burza stripova, grafiti jam, izložbe, projekcije filmova samo su neke od njih.

Ohoho festival organizira Autonomni kulturni centar Attack od 17 -19. travnja 2014. Mjesto održavanja je AKC Medika u Zagrebu, Pierrottijeva 11.

Imaš nadopunu, ispravak, bolje fotke, galeriju / video / dojam? Klikni ovdje i javi nam!
Skip to content