OHOHO festival 2021. poziva sve željne iskustva u radu na nezavisnoj kulturnoj sceni da se pridruže u volonterski tim festivala, u periodu 29.09.-03.10.2021. (dok se sami festival održava 30.09-03.102021.). Volontiranje na festivalu realizira se u prostorima AKC Medika, Pierottijeva 11, Zagreb (RH).

OHOHO festival je prostorno-vremenski (dis)kontinuum za stvaralaštvo, diskusiju i razmjenu suvremene strip i ulične umjetnosti umjetnika/ca koji/e stvaraju underground umjetnost prema DIY poetici. Fokus festivala je OHOHO festival 2021. poziva sve željne iskustva u radu na nezavisnoj kulturnoj sceni da se pridruže u volonterski tim festivala, u periodu 29.09.-03.10.2021. (dok se sami festival održava 30.09-03.10.2021.). Volontiranje na festivalu realizira se u prostorima AKC Medika, Pierottijeva 11, Zagreb (RH).

OHOHO festival je prostorno-vremenski (dis)kontinuum za stvaralaštvo, diskusiju i razmjenu suvremene strip i ulične umjetnosti umjetnika/ca koji/e stvaraju underground umjetnost prema DIY poetici. Fokus festivala je na recentnoj uličnoj umjetnosti i nezavisnom stripu, a festivalski eventi – crtačke akcije, radionice, rezidencija, izložba, i buvljak – usmjereni su svima zainteresiranima za medij nezavisnog plakata, grafike, ilustracije i stripa.
Volontiranje je potrebno nekoliko sati dnevno u popodnevnim i večernjim satima.
Volonter/volonterka bi provodio/la aktivnosti poput:
– sudjelovanja u pripremi i postavljanju izložbe,
– pomoć u pripremi i raspremanju prostora,
– domaćinstvo umjetnika – komunikacija i pomoć umjetnicima pri njihovom gostovanju na festivalu,
– fotografiranje i dokumentacija festivala,
– postavljanje fotografija i komunikacija putem društvenih mreža,
– informiranje publike na festivalu,
– tehnička podrška u produkciji.
OHOHO festival nudi vam
– iskustvo u radu na produkciji festivala stripa i ulične umjetnosti,
– rad u opuštenoj i zabavnoj atmosferi,
– stjecanje novih poznanstava.

Od vas se traži
– fleksibilnost,
– spremnost na rad u izazovnoj organizaciji,
– odgovornost,
– preuzimanje inicijative,
– poznavanje engleskog jezika,
– samostalnost u radu.
Volonteri/ke mogu postati svi punoljetni kandidati/kinje. Zainteresirani/e za volontiranje trebaju aplicirati najkasnije do 27.09.2021., te biti na raspolaganju za intervju e-mailom ili inicijalni sastanak koji će se održati 28.09.2021. u prostoru AKC Medika.
LINK za APLIKACIJE: forms.gle/8fxwvxgtBiG7rSwM7

Ohoho festival projekt je Autinomnog kulturnog centra Attack, financijski podržan od strane Ministarstva kulture i medija republike Hrvatske i Grada Zagreba – Gradskog ureda za kulturu.

 

Imaš nadopunu, ispravak, bolje fotke, galeriju / video / dojam? Klikni ovdje i javi nam!
Skip to content