Nakon skoro 3 godine, O.B.F. (skraćeno od Original Bass Foundation) nam se vraća u prostore AKC Medike, točnije u Klub Attack! Ovo će im biti treće gostovanje u Attacku, ali prvo na kojem će odvrtit selekciju mnogobrojnih dubplateova na vlastitom sound systemu i to u vokalnoj pratnji Shanti D-a!

Radi se o dvoje producenata koji su dužnosti van studia podjelili na selektiranje(Rico) i operating(G). Počeli su kao i mnogi drugi, sakupljanjem reggae i dub ploča, a zatim se se odlučili izgraditi i vlastiti sound system. Rezidenti su na Dubquake i Top Ranking večerima u Genevi te na Garance Reggae, Rototom i Outlook festivalima.

Iza sebe imaju nekoliko izdanja od kojih je važno spomenuti posljednja 3 koja su izašla na 12″ vinilu, Wicked haffi run(Danman), United we stand(Kenny Knots) i sa zadnjeg izdanja System ruff(Warrior Queen) i Stop dem(Sis I-Leen).

U Attacku možemo očekivat toplo zagrijavnje lokalne podrške za koju se brine Homegrown sound te hrpu starih i novih dubplateova ravno iz O.B.F. studia na ručno rađenom razglasu

Dok će u klubu svirat žestoki steppers ritmovi, u Chakka’s Roomu će vas u funky ritmu zabavljati DJi D-Gree i DJ Bezum!

U 17 h u prostoru Infoshopa knjižnice Pippilota moći će se poslušati prezentacija o

Genevskom kulturnom centru L’Usine.

Od 22h, Ulaz minimalna donacija 30 Kn

youtube:

Imaš nadopunu, ispravak, bolje fotke, galeriju / video / dojam? Klikni ovdje i javi nam!