Noize from the underground je novopečeni projekt NSI kolektiva u suradnji sa AKC Attackom sa svrhom okupljanja mladih imena koji djeluju na području elektronske glazbe. Ovaj prvi event započinjemo sa zvucima minimal house, deep house, tech house i naravno, techno glazbe. Cilj ovakve manifestacije je okupljanje ljubitelja elektronske glazbe, upoznavanje novih žanrova i cjelonoćno rejvanje!

NSI kolektiv (lukasumovic, Fabian Freyer), Medo i bubble o su pripremili jedinstvene trake iz svog asortimana kako bi održali plesnu atmosferu tokom cijele noći.

Lineup:
Medo (house, deep house): 22:00-00:00
lukasumovic (tech house, tech funk): 00:00 – 02:00
Fabian Freyer (techno): 02:00 – 04:00
bubble o (minimal house): 04:00 – 06:00

upad: 30kn

Medo (Zagreb)
Od prvog doticaja s house žanrom u 2000tim godinama on postaje veliki fokus i pokretač u životu. U slobodno vrijeme strastveni sakupljač i digger house ploča. Štovatelj underground kulture i svega što ta riječ znači u smislu umjetnosti. Puno vremena ulaže u pronalaženje kvalitetnih, rijetkih plesnih traka u vinyl formatima koje ne moraju nužno biti istog žanra pa su tako njegovi setovi putovanje od laganog housea, deepa pa sve do techna. Osim suradnje s NSI-om u njihovoj rodnoj Novskoj prvi puta napušta privatne partije.

soundcloud.com/medozg/mess-in-my-head

bubble o (Velika Gorica)
Intenzivnije se DJ-ingom počeo baviti u zadnje dvije godine. Dosad je glazbenom selekcijom uveseljavao publiku u Plug inu, Pločniku, Sound Factory-u, Hangoutu te po mnogim privatnim zabavama. Zaljubljenik u vinyl kulturu, uživa u digganju i šarolikoj glazbi, a u setovima najčešće kombinira deep i micro house zvukove. Najveću inspiraciju za glazbene priče pronalazi u ljudima i pokretu te uvijek nastoji prenijeti energiju na plesni podij.
Smatra kako glazbena znatiželja i otvorenost prema novom zvuku igraju ključnu ulogu pa ga tako vrlo često možete sresti i s druge strane pulta kako uživa u tuđim glazbenim pričama.

soundcloud.com/bubble_o

NSI (Novska, Zagreb)
Izvedba NSI kolektiva je zamišljena kao konceptualni nastup u kojem se 2 ili više DJa poigravaju sa svojim omiljenim žanrovima. lukasumovic započinje večer ambijentalnom house glazbom koja s vremenom prelazi u plesni house, nakon toga Fabian Freyer ima svoju tech house izvedbu koja s vremenom prijeđe u njegovu najveću ljubav – techno.

Svaka izvedba, bila nastup kolektiva ili pojedinog DJa, se smatra kao koncept koji ima početak i kraj. Do sada redovito nastupali u Hangoutu (Zagreb), Hazarder(Zagreb), klubovima u Novskoj, te na privatnim partijima u Zagrebu i Novskoj.

Fabian Freyer (NSI)
Nakon 3 aktivne godine bavljenja produkcijom hip hop instrumentala osniva DJ kolektiv pod imenom NSI. Uključuje se produkciju techno glazbe, a 21.12. očekujte premijeru nadolazećeg “Adam and Eve” EPa.
Najveći utjecaj na stil imala je turneja po Europi jednog od sporednih projekata (“Morn”) u sklopu koje također nastupa u Berlinu kao DJ. To iskustvo daje mu totalno novu percepciju DJinga, a i spoznaju nekih do tada neotkrivenih odaja techno glazbe.

Očekujte mračne ali vrlo plesne techno izvedbe s elementima industriala kao i nekoliko autorskih pjesama.

lukasumovic (NSI)
Nakon dublje pretrage raznih žanrova kao što su: house, deep house, melodic house, progressive house, tech house i upoznavanja njihove kompozicije dolazi do potrebe izražavanja svog koncepta DJ izvedbe. Fokusiran prvenstveno na deep, melodic i progressive house zbog buđenja najdubljih osjećaja koje doživljava kroz glazbu. Iza sebe ostavlja dvije godine kontinuiranih nastupa i proučavanja glazbe.
21.12 očekujte fuziju većinom tech house i tech funk žanrova.

artwork: Mislav Žunić
soundcloud.com/nsi-lapo
www.youtube.com/channel/UCu4vUyxb5FkokJLeghEMtCA
www.facebook.com/NSI0.3/
www.instagram.com/officialnsi/

Imaš nadopunu, ispravak, bolje fotke, galeriju / video / dojam? Klikni ovdje i javi nam!
Skip to content