Prva subota u ožujku rezervirana je za psych funk kvartet nemanja!
nemanja dolaze u Attack promovirati vinilno izadnje sada već svima poznatog albuma Tarot funk:

kasurl.com/nemanja-tarot-funk

07.03.2020. // 21:00h // 40/50kn
AKC Attack
nemanja – promocija vinila Tarot Funk

nemanja je projekt iza kojeg stoji Luka Šipetić, pulski autor i glazbenik aktivan u bendovima NLV i Para Lele, koji je izdao svoj album „Tarot Funk “.

nemanju čine Matej Perić (bubanj), Karlo Lugarić (perkusije) Laura Matijašević (bass), Leo Beslać (organ,synth) i Luka Šipetić (gitara). Vizualni dio nemanje upotpunjuje Branimir Štivić (Ḍĭe Zoone) čije projekcije nastaju live; tijekom samog nastupa benda. Album Tarot Funk Šipetić je sam snimao, producirao i miksao u kućici nedaleko od Pule u siječnju 2019. Album predstavlja svojevrsni hommage zvuku Thai funka, Afro-funka, anatolijskog (turskog) rocka sedamdesetih i kambođanskog psych rocka šezdesetih. Specifičnost albuma je ta da su pjesme pisane za posebno odabrane Tarot karte, čija simbolika, zajedno s glazbom tvori narativnu cjelinu koju slušatelj mora sam otkriti.

Koncertno aktivni od lipnja prošle godine, nemanja je u kratko vrijeme prohujao po festivalima na obali poput Indirekta, Tam-Tam festivala i Velvet festivala, a već su nastupali i uz bok bendovima poput Algires i Kikagaku Moyo.

Nakon rasprodanog KSET-a u rujnu prošle godine, za ovaj koncert će se sigurno tražiti karta više!

FB – www.facebook.com/nemanja.hr/
BC – nemanja.bandcamp.com/
YT – www.youtube.com/watch?v=1EBc7Rhienk

———————————————————————————

Ulaznice u pretprodaji pronađi u Dirty Old Shop-u, Tratinska 18, po cijeni od 40 kn. Cijena ulaznice na dan koncerta iznositi će 50 kn.

Imaš nadopunu, ispravak, bolje fotke, galeriju / video / dojam? Klikni ovdje i javi nam!
Skip to content