Sub, 31.10.

Ovogodišnji drugi Slum Jam okuplja sve organizacije, kolektive, pojedice i pojedinke  korisnika prostora bivše tvornice Medika.Posjetitelj će imati prilike odabrati između jednog ili pomalo od sva četiri floora, na kojima će se ovog Halloweena održavati glazbeni masakr motornom pilom. Ako to nije dovoljno u pripremi su i jednako zastrašujući performansi i cirkuske predstave. No pođimo redom.

WEIRD, STRANGE, SICK, TWISTED, EERIE, GODLESS, EVIL STUFF @ AKC ATTACK

Klub Attack nudi Vam do sada neviđenu kombinaciju organizacija Pistolero i Tamna Tvar. Pistolero je neuništivi psybreaks program s najdužim timelineom u cijeloj Europi, a za nekoliko mjeseci slavi devet godina postojanja. Definitivno jedan od bastiona domaćeg undergrounda.

Tamna Tvar je ni više ni manje nego samo jedan od mnogih klupskih psytrance programa, no ustrojen sa spoznajom da je smješten unutar kontinuiteta ljudskih proslava duha i slobode čije početke možemo pratiti od drevnih vremena.

Podršku ovim  programima pružit će i dio kolektiva Low Frequency koji osim na zagrebačoj sceni, aktivno djeluje i u Rijeci i Osijeku.  Lineup je podložan nadogradnji: Line Up: Rasterix (Low Frequency), Zmayo (Pistolero) Peacedefender (Tamna Tvar).

KRÜZER @ GREY ROOM

Krüzer je klupski program koji  se već treću godinu odvija uglavnom u prostorijama AKC Medike. Isprva počevši kao party organiziran od strane LGBT ekipe i namijenjen ljudima iz LGBT zajednice na kojem bi ekipa mogla biti opuštena i otvorena bez straha od homofobnih ispada, ovaj projekt razvio se u event koji je otvoren za sve tolerantne ljude bez obzira na orijentaciju i na kojem su svi opušteni. Glazbena podloga ovog eventa se temelji uglavnom na technu i svim njegovim podvrstama, no često i ovisno o  prirodi pojedinog eventa, Krüzer zna vrludati i u drugim smjerovima unutar elektronske glazbe. Do sada su na Krüzeru s rezidentnom ekipom nastupali brojni izvođači i izvođačice kako iz Zagreba i Hrvatske, tako i iz inozemstva.

na ovom Slum Jamu će uz Delayera, suosnivača i organizatora Krüzera nastupiti i Schatzi, relativno novo lice na zagrebačkoj sceni koji je Krüzerov čest gost i koji se već imao priliku iskazati na Slum Jamu. Njih dvojica, koji su već navikli na suradnju za pultom, radit će naizmjenično allnighter te će publiku provozati kroz razne trake koje sežu od deepa do distopije, a za warm up će se pobrinuti jedno svježe lice za pultom koje je za sada iznenađenje i ima svoj premijerni nastup s odabranim trakama iz house domene.  Glazba će biti popraćena i prikladnim projekcijama za koje će se pobrinuti još jedno lice iz Kruzerove rezidencije, VJ Tin, a tu će biti i team koji će se pobrinuti za šminku, maske, a možda i perike.

Hell Oven @ DZIU MEDIKA

Ako vrijeme posluži misterioznom ugođaju večeri ove na dvorišnom floru očekuje vas vatreni rekvijem za noćne more, nakon čega slijedi instalacioni performans iz DZIU pećnice začinjen cirkuskim paprenim sosom u zraku, na tlu, lijevo i desno.

Line up:
DJ-ine Evil Jacx (tutti frutti diskutatorska glazba totalnog pomračenja uma)
DJ KES10- ena (electro-hello-ween-step-swing styla)

VATROGASNI BAL @ ChaDjazz floor Vatrogasni bal za sve uzraste, sve političke stranke, svu razdraganu gradsku i seosku žgadiju, sve, SVE! Roots laganica uz zaboravljene asove i zapamćene basove. Mini izložba zanimljivih, spretnih i šašavih momaka iz Trash Will Smash kolektiva.

Line up: Chakka Svraka inna Records to Ruin any Party style INTRO! One Woman Army in Dub, Prancing D.

Imaš nadopunu, ispravak, bolje fotke, galeriju / video / dojam? Klikni ovdje i javi nam!
Skip to content