Pet 6.11.

Pozivamo vas na party koji radimo udruženim snagama s Vox Feminae u sklopu 9. Vox Feminae festivala!

Tijekom bogatog i višednevnog programa na kojem ćete imati priliku informirati se o ozbiljnim društvenim temama, zabaviti filmskim projekcijama te upoznati strašne „Žene s video kamerama“ i još puno toga, svratite i AKC Mediku da svi skupa partijamo uz odličnu glazbu koju će vam pružiti par strašnih žena na miksetama.
U goste nam dolaze opake techno/electro zločinke Nina Hudej i Nina Belle iz Ljubljane, Mića koja će im sa svojim house setom pripremiti teren te Doxy, novo lice na sceni koje će vas dobro zagrijati. Tulumarit ćemo u Attacku, dok će se Chakka’s Room pretvoriti u chillout zonu za one koji/e žele predah ili jednostavno razgovarati, a tamo ćete također moći i prezalogajiti ako ogladnite :)

Osim glazbe, zagrijat i usijat će vas i ponuda raznih vrsta bračke rakije koje će vam biti dostupne u dvorištu Medike. Pratite event za detaljnije informacije o programu, dođite na naš zajednički tulum, a zabava do jutra je garantirana!

Upad je 20 kuna prije ponoći,a nakon ponoći 30 kuna.

NINA HUDEJ
Profesionalna karijera Nine Hudej uključuje kolaboracije s brojnim timovima na raznim lokacijama, kao i brojna izdanja na stranim etiketama (UranoBeat, Balkan Connection, MODU Recs, Purr Music) te naravno nastupe. Kao promotorka pokušava proširiti granice prema emancipiranijoj i progresivnijoj underground elektronskoj sceni. Od 2014. godine uključena je i u novi live, višeslojni eksperimentalni elektronski projekt s Ninom Belle.
soundcloud.com/ninahudej
facebook.com/ninahudej
beatport.com/artist/nina-hudej/302520

NINA BELLE
Nina Belle je akademska flautistica, vokalistica i uz to sklada glazbu. Piše poeziju, podučava flautu i sudjeluje u glazbenoj selekciji za književne emisije na Radio Sloveniji te je i co-programme menadžerica u ljubljanskom klubu Pritličje. Kada didžeja, vrti uglavnom techno, electro i acid derivacije. Od 2014. godine uključena je s Ninom Hudej u novom live i višeslojnom eksperimentalnom elektronskom projektu.
soundcloud.com/ninabelle
facebook.com/nina.kodric.7

MIĆA (Miće Mace)
Mića je alter ego jedne od članica riječkog Miće Mace dua. U posljednjih pet godina snimile su šaćicu mixeva, gostovale u mnogim klubovima od Italije, preko Slovenije do Srbije, organizirale tucet
dobro posjećenih zabava, zagrijavajući balkanske dance floorove do usijanja! Mića je dio i Frühstücka – zagrebačkog event koncepta gdje se spaja ljubav hranjenja i uzivanja muzike.
www.facebook.com/micemace
soundcloud.com/micemace
www.mixcloud.com/dorisfatur/

DOXY
Zagrijavanje će odraditi Doxy koja je nakon dugogodišnjeg intenzivnog slušanja raznolike glazbe odlučila slijediti impuls te se uhvatila miksete i s par istomišljenika krenula raditi privatne tulume usred divljine na svojem otoku, a s obzirom na odličnu i za ovaj line up prikladnu selekciju, dajemo joj zasluženu priliku da ovu ugodnu vibru prenese i nama u Zagrebu.

CHILLOUT FLOOR @ CHAKKA’S ROOM

Imaš nadopunu, ispravak, bolje fotke, galeriju / video / dojam? Klikni ovdje i javi nam!