SUBOTA 11.09.2021 OD 11.sati
TERASA KLUBA MOČVARA, Trnjanski nasip b.b

Autonomni kulturni centar Attack i Kazalište sjena Trpistih pozivaju vas na prijavu za cirkusku radionicu, koju provodimo kroz program Male kulturne scene za djecu. Radionica će se održati 11. rujna od 11 sati na terasi kluba Močvara, Trnjanski nasip b.b. Radionice su besplatne, a prijaviti svoje dijete možete na mail kazaliste.tripstih@gmail.com, zaključno s 09.09.2021.

Na ovoj radionici posvetiti ćemo se manipulaciji objektima i žongliranju sa lopticama, maramama. Radionica je namijenjena početnicima tako da ćemo nakon fizičkog zagrijavanja ući u petak četni tehniku principa žongliranja te manipulacije, balansiranja određenih objekata. Također ćemo kroz specifične igre dotaknuti svijet kazališnog klauna.
Radionica je namijenjena djeci od 7-15 godina
Trajanje radionice je 1,5h

Radionica se provodi kroz Program Autonomnog kulturnog centra u suradnji s Močvarinim dnevnim boravkom.

FB bit.ly/3DTKFJp

TRIPSTIH
Iz kazališta sjena Ikako-Nikako, u listopadu 2013, godine, nastala je kazališna skupina Trpistih.Tripstih čine: Ives Buljan Gladović (Ikako-Nikako, Skaska, Zvuk sjene, Tripstih), Petra Bokić ( Ikako-Nikako, Skaska, Zvuk sjene, Crveni nosovi, Tripstih), Antonela Klemenčić (Ikako Nikako, Skaska, Tripstih)
Tripstih se bavi istraživanjem svjetla i sjene kroz: grafoskopske projekcije i ostale izvore svjetla. Tripstih je kazalište sjena za djecu i odrasle. Održavamo radionice dramskog, kreativnog i lutkarskog karaktera.. Kazalište Tripstih iza sebe ima niz multimedijalnih projekata,neki od njih su likovno oblikovanje i scenografija . Autor je i organizator Festivala Grafoskopa.
www.attack.hr
****************************************************
Program Autonomnog kulturnog centra, financijski je podržan od Ministarstva kulture i medija republike Hrvatske, Grada Zagreba – Gradskog ureda za kulturu, Zaklade kultura nova i Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva

 

Imaš nadopunu, ispravak, bolje fotke, galeriju / video / dojam? Klikni ovdje i javi nam!
Skip to content