SUB – 10.6.

low income $quad @ AKC Attack
w/ Entro Senestre (US) ╏ igen ╏ Strahinja Arbutina ╏ SZCH

soundcloud.com/entrosenestre
soundcloud.com/bankrecordsnyc

Za drugu klupsku večer ravno iz New Yorka stiže nam Entro Senestre. Prošli, i premijerni put u Zagrebu je bio na ljeto 2014. kad su ga ugostiliekstraktovci.

Jon Beall zvan Entro živi u Brooklynu gdje s Willie Burnsom doživljava svakodnevne avanture u legendarnoj trgovini svega i svačega “The Thing”, poznatoj po, između ostalog, stotinama tisuća ploča za $1.

www.residentadvisor.net/features/2846

Izdavao je na LIES-u, Dekmantelu, WT Records i Echovolt Recordsu te je u međuvremenu otvorio i svoju izdavačku kuću BANK Records NYC na kojoj je naš Strahinja izdao svoj EP prvijenac. Poznatiji aliasi su mu Daywalker + CF koji čini s Burnsom, te suradnja s Terekkeom pod nazivom Entro & Terri. U sklopu ovih projekata izdao je nekoliko ploča na Rush Houru i LIES-u. Zarazan i melankoličan hit “Rosegold” sa WT Records mnogi smatraju jednom od traka koje su definirale trenutni trend u house glazbi, takozvani lov-fee. Potporu mu čine low income $quad domaćini igen, Strahinja Arbutina i SZCH / f šćekić koji će ga prije kluba odvesti na pljeskavice.

www.youtube.com/watch?v=nfROT6jWSkw

Entro Senestre ⇨ soundcloud.com/entrosenestre
igen ⇨ soundcloud.com/igor-cvitkovic
Strahinja Arbutina ⇨ soundcloud.com/strahinja-arbutina
SZCH ⇨ soundcloud.com/filipscekic

23 – 06H ║ 60KN ║ AKC ATTACK

www.facebook.com/events/1888840894707944/

Imaš nadopunu, ispravak, bolje fotke, galeriju / video / dojam? Klikni ovdje i javi nam!
Skip to content