Le Zbor-4. rođendanski party,
12. studenog 2009
Medika, 21h
upad 25kn

“Za neke sve, za sve ponešto”

Zabavljaju vas na tri (3) floora

Skoro pa klasika:
ČIPKICE
QLAPA
Le ZBOR
CABAREZ GIRLS

Gitare, harmonike, sintići, electro i ostala muzika na struju:
CHOCO JAZZ
U POL 9 KOD SANDRE
VERGL GRIND
SHOXX
MIĆE MACE
DJ Bo1

Funky happy brass music i debeli groove:
DJ Messfunkit
DJ Lindarski

A tko to tamo pjeva?

“U pol’9 kod Sandre“ osnovan je kasne 2009. godine u središtu Zagreba, Španskom. Ozbiljan pristup glazbi, svake srijede u 20:30 kod Sandre, rezultirao je stvaranjem suptilnog izričaja koji je iznenadio i same članice benda, prosjek godina 35. Njihov prvi nastup na zatvaranju Vox Feminae Festivala početkom listopada, učinio je od njih ono čemu su se potajno i neskromno nadale: zvijezdama i izvan granica Španskog. S ciljem što skorijeg oporavka od ovog bombastičnog uspjeha i što bezbolnijeg povratka na Zemlju, “U pol’9 kod Sandre” priprema veliki come back u obliku rođendanskog poklona kolegicama iz Lezbora.

“Choco Jazz” su dvije prijateljice koje su odlučile imati bend. Zabavlja ih isprobavanje raznih instrumenata i eksperimentiranje s različitim stilovima. Nazvale su se ChocoJazz, iako zapravo više vuku na blues. No, istina je da zbilja vole čokoladu.
www.myspace.com/chocojazzband

“Vergl Grind” je novi projekt podzemnih zagrebačkih muzičara usmjeren prema kazališnim vodama. Nakon niza godina sviranja u supersoničnim bendovima kao što su Peach Pit, Tigrova Mast, Seven That Spells i Owie Pockshull, odlučili su se malo odmoriti. Uzeli su akustične instrumente i odalamili u igru sviranja pijanih valcera i cirkuskih vinjeta. Ne zadugo, poslušali su savjet svog gurua Velikog Bijelog Štakora i napokon izašli iz podzemlja na svjetlo kazališne pozornice. Novo sunce ih je prepržilo u mutante koji ne bježe od suradnje s klaunovima, akrobatima i artistima drugih afiniteta (pa ni s Le Zborom, op. ur.)
www.myspace.com/verglgrind

“Qlapa”
Poruka ljubavi najupečatljivije se može iskazati glazbom. Prva muška gay klapa u ovom dijelu Evrope za vas je pripremila evergreene i domaće uspješnice s prigodno izmijenjenim tekstovima. Jesu li zgodniji Kaštelani, Splićani ili pak Dubrovčani?! Dođite i saznajte!
www.qlapa.tk/

“Le Zbor”-malo puniji modeli koji pjevaju, ponekad i troglasno, stručnjakinje na polju konceptualne umjetnosti, repertoar raznolik kao i područje djelovanja
www.myspace.com/lezbor
www.lezbor.com

“Cabarez Girls”-Lezborski spin off, Cabaret style with German taste, made in London

“Miće mace” su dvije usidjelice koje su odlučile izać iz ormara u nedostatku “čudnovate” i “nesvrstane” glazbe u svojem rodnom gradu. Više se glupirajo nego li majstorski puštaju glazbu, alatka je računalo, odabir pjesama i energija je biće ono što radi gruv i drži ih na životu. U procesu su nadogradnje, sad se upravo radi prvi kat kuće. Dok ne dođu do krova, neće bit mira. :) Odazivaju se na pozive za svadbe, sprovode, krstitke i slične prigode, jedini uvjet je da nemoraju nositi ružičasto.
www.myspace.com/micemacice

“Shoxx”
electroshoXXing performance by the members of passed royal family
www.myspace.com/theshoxx

“Čipkice”
Etno sestre

DJ Bo1
www.myspace.com/bo1tanzmacher

DJ Messfunkit
DJ Lindarski

+extra dodaci
-prijevod na znakovni
-baloni punjeni helijem
-domaća medica po promotivnim cijenama
-turbo dirljivi dokumentarac “Bože, čuvaj Le Zbor!”

Imaš nadopunu, ispravak, bolje fotke, galeriju / video / dojam? Klikni ovdje i javi nam!
Skip to content