ČETVRTAK 13.06. • ATTACK (Medika) • UPAD 30KN

Ovo je sad za ozbač – posljednje druškanje s Punčkama uz gin tonike i preznojavanje u vrućim prostorima Attacka!

Punčke su trio iz Vinkovaca, Siska i Novske koji je u svojih 12 godina u 5 izdanja pomiješao pop, punk, post punk i stoner rock pa ni sami ne znaju što sviraju! Ono što je sigurno jest da je glasno, žestoko i iskreno. Došlo je i kod njih vrijeme za predah, pa je ovo ujedno i posljednji koncert u Zagrebu, barem u narednih par godina.

punchke.bandcamp.com/

### (dR:dR:dR) je sisački instrumentalni bučni trojac koji zagrebačkoj publici nije nepoznat, pogotovo jer za svoje nastupe sve ćešće posežu za bizarnim konceptom poput ovoga kojim kompliciraju život sebi i drugima. Osim toga prošle godine izdali su svoje peto izdanje, EP “Uzvodno” snimljen u minimalističkim uvjetima Tvornice elektičnih žarulja. Nakon krova, WC-a i maglom ispunjene hale Jedinstva bend se vraća u intimnu atmosferu giga u klubu čiji će pod podijeliti s dragim prijateljicama i prijateljima. Nakon duljeg koncertnog izbivanja iz zagrebačkih krugova, bend se vraća s osvježenom setlistom i nekim novim zvukovima.

d-d-d.bandcamp.com

ŽEN je audiovizualni trio koji već godinama na scenu plasiraju svoje slojevite zvukove reverba, delaya, sanjivih melodija, folklornih upliva u post rock, oštrih syhthova i višeglasnog pjevanja. Svakim izdanjem čine korak dalje pa tako i posljedni “Sunčani ljudi” donose pomak prema još atmosferičnijem i promišljenijem zvuku. Sa nekoliko europskih turneja pod pojasom svake godine, Žen je definitivno jedan od koncertno najaktivnih bendova s naše scene, ne prežu od toga da se svojim kombijem i kompletnim backlineom upute cestama prema jugu Italije ili sjeveru Europe.

xzen.bandcamp.com

Imaš nadopunu, ispravak, bolje fotke, galeriju / video / dojam? Klikni ovdje i javi nam!
Skip to content