Krüzer vam i ovaj put priređuje tulum na tri floora koji će raznovrsnim izborom glazbe ponuditi nešto za sve vaše ukuse. U Attacku će program biti posvećen queer-feminističkoj Unrecords tiketi iz Beča: u goste stižu Petra und der Wolf i Mayr – austrijske izvođačice koje na Unrecordsu izdaju svoje radove te Žen – četveročlani bend iz Zagreba koji se afirmirao na hrvatskoj glazbenoj sceni te će samo mjesec dana nakon sjajnog koncerta u Tvornici raspaliti posjetitelje Krüzera. Za vizualne podražaje tu je VJ Tanja i 400 zečeva koja je ujedno i članica Žen-a, tako da je ovaj label night obogaćen i prigodnom Vj-icom. Nakon svirke, rezidentica Gio i mlada bečka DJ-ica Dawn opalit će po technu do kraja tuluma. Za plesnu atmosferu u Chakka’s Room pobrinut će se DJ M.I.L.E. i krüzerove rezidentice Boris i Šmeterling. Oni kojima je dosta i gitara i mikseta svoje mjesto mogu potražiti na Mikro flooru gdje Krüzer po prvi put radi chillout zonu u kojoj će Delayer i Wendigo raditi prigodnu glazbenu selekciju. Ovaj će floor također biti popraćen izložbom Krüzer fotki koju će predstaviti Krüzerovi rezidentni fotografi Marija Feldi i Matej Čelar.

Link na njihov page:

www.facebook.com/

MMMPhoto

KLUB ATTACK

UNRECORDS LABEL FLOOR

PETRA UND DER WOLF

Tročlani bend iz Beča čija glazba bi se najbolje mogla opisati kao mješavina postgrungea i singer/songwriter jazza prizvat će vam sjećanja iz 90ih kada je grunge poharao planet. Petra (vokal i gitara) Aurora (bubnjevi i saksofon) i Martina (bas) će vam pružiti intimno, atmosferično, ali i energično glazbeno iskustvo. Svoj prvi CD izdale su 2011. godine a uskoro planiraju sljedeći album.

petraundderwolf.com/
www.myspace.com/petraundderwolf
soundcloud.com/petra-und-der-wolf
www.facebook.com/petraundderwolf

MAYR

Mayr je solo projekt bubnjarke benda Firstfatalkiss koja radi s gitarom, sintićem, violinom i loopovima čime stvara pjesme koje zvuče poput punk rocka ili šansone, vjerojatno oboje, a ponekad miriše i na mačku. Ova kreativka sudjeluje i u drugim kolaboracijama te je poprilično aktivna na alternativnoj glazbenoj sceni.

mayr.cccp.at/
soundcloud.com/mayr
facebook.com/mayr.solo

ŽEN

Četveročlani audio-vizualni sastav Žen oformljen je krajem 2009. u Zagrebu. Njihova glazba ima elemente šarolikog spektra glazbenih pravaca, te varira od post rocka, math rocka, krauta i noisea do synth elektra i dream popa, a u sinergiji sa avangardnim stilom aranžiranja i zanimljivim i hipnotičkim live vizualizacijama daje autentično psy indie rock iskustvo.

Njihov debitantski album “I onda je sve počelo” izdan je u svibnju 2013. godine za queer feministički label Unrecords iz Beča (Austrija). Sa singlovima su sudjelovali na kompilacijama “Bistro na rubu šume vol.2” i “Kompot berba 2013”, dok je na kompilaciji “Balkan under the radar vol.2: The Black Wave” izašao remix pjesme “Iskrenost je posebna” (Andrea Giordani remix).

Žen je odsvirao brojne koncerte i stekao vjernu publiku u široj regiji. Svirali su u Hrvatskoj, Sloveniji, Srbiji, BIH, Makedoniji, Austriji, Njemačkoj, Češkoj, Švicarskoj, a uspješna europska turneja ‘Special Case 2013’ ih je odvela čak do Danske i Švedske.

Trenutno rade na novim glazbenim izdanjima i pripremaju se za nadolazeće turneje.

Label:

unrecords.me/zen/

Linkovi:

www.facebook.com/xzenxzen

xzen.bandcamp.com
soundcloud.com/xzenxzen
www.youtube.com/watch?v=BDU54kWwD2o
www.youtube.com/watch?v=7OTEzwvxxKk

Recenzije:

www.terapija.net/mjuzik.asp?ID=16954
terapija.net/koncert.asp?ID=17671
www.potlista.com/recenzije/i-onda-je-sve-pocelo

www.13brat.net/recenzije/2014-02-25/zen

blog.topljestvica.com/zen-zen/

DAWN

Mlada techno DJ-ica i producentica iz Beča koja će, nakon što bendovi završe sa svirkom, ostatak noći preokrenuti Attack s opakim technom.

CHAKKA’S ROOM

U Chakka’s Room i ovaj put tradicionalno ludilo i ples do jutarnjih sati. Ako niste baš osoba od bendova, a nije vam baš ni do chillanja na Mikroflooru nego skakanje uz beat, znate na koji floor se trebate uputiti.
Krüzerove rezidentice Boris i Šmeterling će se pobrinuti da se zagrijete, nakon čega će DJ M.I.L.E. preuzeti miksetu i spojiti u cjelinu glazbene stilove kao što su downbeat, trip hop, dub, funky breaks,drum & bass,afrobeat,worldbeat,new disco i electro swing. Član je poznatog zagrebačkog audio-vizualnog kolektiva DJ-a i VJ-a – groodanje, s kojima je ugostio glazbenike poput Dynamo productions, Mathew Herbert, Luke Vibert, Amon Tobin, Kid Koala, Andy Smith iz Portishead-a i DJ Food.

www.voi-sa.com/m-i-l-e/

MIKROFLOOR

Ovaj put će Mikrofloor postati chillout zona u kojoj ćete moći sjesti na dekicu i čavrljati o kozmičkim energijama i smislu života s ugodnom ekipom ili jednostavno samo chillati uz glazbenu selekciju koju vam spremaju Delayer i Wendigo.

Upad: 20kn/30kn (free do 22h)

Imaš nadopunu, ispravak, bolje fotke, galeriju / video / dojam? Klikni ovdje i javi nam!