Sheebanje je zimsko izdanje Krüzera, vremenski smješteno na blagdan svetog Nikole, a donosi vam vruću večer u Medikinom Attacku koji ćemo za vas ugrijati dobrom žurkom i kuhanim vinom. Posebne gošće večeri su sveta Nikolina i čika Krampuss, koji će se pobrinuti da oni najzločestiji među vama dobiju svoju dozu rakije. Za one koji se vesele poklonima, organiziramo i posebnu tombolu u kojoj možete sudjelovati tako da donesete nešto od stvari koje vas više ne vesele, a mogle bi obradovati nekog drugog (pročitane knjige, stripove, robu u koje ne stanete jer ste se uprasili ili pak pokloni bivših partnera kojih se silno želite riješiti).

Probudite dijete u sebi i dovedite ga na najzločestiji party sezone, za koji smo vam posebno doveli post-punk bend Rakta iz Brazila nakon kojega će vas domaćin Delayer uplesati tech bitovima, a zatim ostaviti na milost i nemilost DJ gošćama večeri- Dijani Kober (ZG) i Suggar Lobby (BG).

RAKTA (Sao Paulo, Brazil)

Eksperimentalni feministički post-punk kolektiv Rakta dolazi nam iz dalekog Sao Paula (Brazil) po prvi puta u Zagreb u sklopu svoje prve europske turneje. Raktinu psihodeličnu auditivnu viziju definiraju jekoviti vokali, tribal bubnjevi i sablastne orgulje gonjene mračnim gitarskim rifovima koji u kombinaciji stvaraju sonični vrtlog koji slušatelja baca u hipnotični trans. Raktinu glazbu možemo okarakterizirati kao post-punk, death rock, art-punk, goth ili pak psych-garage, no u svakom slučaju ovdje se radi o nepredvidljivom bendu koji ne prati trendove i iskače iz kalupa generičnog benda. Ako vam bendovi poput 45 Grave, Siouxsie And The Banshees, Xmal Deutschland, Spacemen 3, Hawkwind, Killing Joke i sl. išta znače, doći ćete na svoje.

bandcamp

facebook

DIJANA KOBER ( Zagreb, Ecstatic Sound, Teknotik)

Mlada i perspektivna DJ-ica koja je u kratkom vremenu osvojila publiku i kritiku. Počinje se baviti s elektronskom glazbom 2012. i od tada reda nastupe jedan za drugim širom Hrvatske i Slovenije, a nedavno je počela brojati i nastupe širom Europe (UK, Češka, Švicarska). Njezini setovi svirali su širom svijeta po raznim radiostanicama i streamovima kao što su: Radio Zelina (House Tuner), Radio Liberum, Mojradio (Slovenia), Juice Radio UK, Cuebase-fm.de, Tempo-Radio (Mexico), Proton Radio, Balance FM i mnogi drugi. 2014. postaje rezident DJ u Underground F Clubu (Zagreb) gdje publika prepoznaje njezinu kvalitetu i također postaje tražena na after partyjima. Kasnije iste godine primljena je u FSOZ team i nastupila je na Future Sound of Zagreb 2014 – “15th Anniversary”, jednom od najvećih festivala u Zagrebu.

Sada je jedna od residenata u poznatom zagrebačkom klubu Gjuro 2. Prva produkcijska izdanja očekuju se uskoro. Njezin stil baziran je na deep Tech i techno.

soundcloud

mixcloud

beatport

facebook

residentadvisor

SUGAR LOBBY (Beograd)

Sugar Lobby je DJ-ica iz Beograda. Nakon što je bila na clubbing sceni preko 10 godina, iskusila je neke promjene koje su imale utjecaj na cjelokupnu europsku underground scenu, što je i nju samo potaklo na jedinstven stil miksanja. Nakon sudjelovanja na brojnim partyima, after partyjima, ali i u organiziranju privatnih evenata, našla se hrpu puta iza miksete i deckova i konačno odlučila glazbi posvetiti profesionalno.

facebook

soundcloud.com

mixcloud

Od 23h, Ulaz minimalna donacija 20/30 kn

Imaš nadopunu, ispravak, bolje fotke, galeriju / video / dojam? Klikni ovdje i javi nam!