CATHOLIC GUILT (Graz, Austria)

REMEDY (Beč, Austria)

THE CELETOIDS (Zagreb/Beograd)

CATHOLIC GUILT (Graz, Austria)

Mračni, nadrkani i disonantni hardcore punk trio iz Graza koji njeguje tradiciju rekonstruiranja 80’s hardcorea ala Die Kreuzen/Necros/Poison Idea, a često ih se uspoređuje sa ranijom fazom Husker Du (valjda zbog pregršt chorusa na gitari). Bend iza sebe ima već tri europske turneje, izdanu demo kazetu, split LP sa španjolskim INU, “Futile Attempts” singl (koji je izašao na domačoj etiketi Doomtown), te novi album koji je izašao u europi na njemačkoj etiketi Phobiact, a u americi na etiketi Dirt Cult. Američki Sickoids su isto jedan od bendova s kojima ih se često uspoređuje, a slušajući novi album je teško ne doživjet utjecaj Rudimentary Peni. Nije da je nešto previše bitno, ali tek toliko da se zna, radi se o bivšim članovima austrijskog Boredoma i The Plague Mass. Po treći puta u Zagrebu prije nego što otpale na prvu američku turneju.

bandcamp

REMEDY (Beč, Austria) Sjetni i melodični punk rock koji crpi inspiraciju iz alternativnih college rock bendova devedesetih ala Superchunk ili Mega City Four. Fanovi melodičnijih orgcore bendova u stilu Hot Water Music, Jawbreaker ili pak Dillinger Four bi isto mogli doc na svoje. Ovim putem predstavljaju novi LP koji nose sa sobom na vinilu.

bandcamp

THE CELETOIDS (Zagreb/Beograd) Novi bend sastavljen od članova Modern Delusion, Black Gust i Chresus Jist. Premijerni nastup.

Od 21h, Koncert 21.30h, Ulaz minimalna donacija 25 kn

Facebook Event

Imaš nadopunu, ispravak, bolje fotke, galeriju / video / dojam? Klikni ovdje i javi nam!
Skip to content