12.09.2020. dvorište Medike
Upad 40kn

Nakon skoro godinu dana, Klinika se vraća na prostore Medike i ovog puta svoju posebnu energiju širiti će dvorištem. U istom sastavu s novim albumom, dolaze vam prebrojati krvna zrnca i utopiti vas u ljepoti ovog ružnog svijeta.
———————————–
zagrebački je sastav, te najnoviji projekt ultra prolifičnog kantautora Denisa Kataneca koji je ostavio značajan trag na zagrebačkoj glazbenoj sceni u zadnjih 10+ godina stvaralaštva. Njegove su pjesme oduvijek emocionalno nabijene, intimne i introspektivne te nerijetko otkrivaju skrivene detalje ljudske psihe s kojima se ponekad i sami susrećemo.
Glazba Klinike najbolje se može opisati kao mješavina , ̌ , , i na trenutke . Prvijenac Klinike DK bila je “Nikta Zorja” – izvrstan introspektivni i ćudljiv album koji mijenja raspoloženje od pjesme do pjesme, ljuljajući slušatelja od blaženstva do egzistencijalnog ruba. Početkom 2019., izašao je EP “Rode” i odmah po izlasku prepoznat je od strane kritičara kao izvrstan skup pjesama, a koncertna promocija popunila je kultni zagrebački KSET.
U svibnju 2020. Klinika objavljuje “ ” koji unisono, od strane kritičara iz cijele regije, biva unaprijed proglašen za jedan od najboljih albuma godine.
Vrtoglavi uspon Klinike bio je pitanje vremena, a jedino što ju može zaustaviti je nešto nepredvidivo, nešto poput pandemije.
Trenutnu postavu Klinike čine Karlo Cmrk (Bas), Brane Norac (Električna Gitara), Vinko Vujec (Bubnjevi) i (naravno) Denis Katanec (Akustična gitara).

deniskatanec.bandcamp.com/

facebook.com/klinikadenisakataneca/

www.instagram.com/klinikadenisakataneca/

!
———————————————————————–
VAŽNO
Događaj se održava na otvorenom, u dvorištu Medike. Ipak, ne želimo ograničavati broj ljudi, te sukladno preporukama i odlukama stožera za civilnu zaštitu moramo voditi pisanu evidenciju sudionika koja će se nalaziti na ulazu a koju možete ispuniti prilikom kupovine karte!
Evidenciju smo dužni čuvati 14 dana nakon kojih se ona uništava.
Na samom ulazu izmjeriti ćemo vam i temperaturu.
Hvala na razumijevanju.
www.attack.hr
www.instagram.com/akc.attack

Imaš nadopunu, ispravak, bolje fotke, galeriju / video / dojam? Klikni ovdje i javi nam!
Skip to content