SUB – 14.4.2018.
Nakon dulje pauze i jednog, na veliku žalost, otkazanog sessiona vraćamo se u klub Attack spremniji nego ikad!
Ovaj put je za sound zadužen Prancing D i njegov Barabadub sound system iz Zagreba. Za ovaj session se posebno grade još 2 scoopsa pa možemo očekivati pošteni zemljotres! Prancing D će se osim za dobar sound pobrinuti i za uvodni selection, laganini roots, new roots i dub, a zatim ulijeće Homegrown sound sa svojim dub setom te MC Miom i Anjom G na mikrofonu!

U goste nam dolaze Conscious Youth, djelom iz Velike Britanije, djelom iz Bugarske.. Inače članovi benda Black Star Dub Collective, potaknuti nezadovoljstvom političke i socijalne situacije i inspirirani sound system kulturom, 2014. odlučili su napraviti studijski projekt Conscious youth i izdavati politički orijentirane digitalne dubove. S obzirom da svi imaju iskustva sa sviranjem i live nastupima, odlučili su krenuti dalje sa projektom i osmislili su live dub act koji se sastoji od live mixanja, MC-a i brass sekcije! Osnovali su i label Woodland records na kojem izdaju vlastitu produkciju, ali i rade na kompliacijama na kojima sudjeluju brojni poznati i manje poznati producenti, a sav profit se uvijek donira nekoj od udruga koja štite prava životinja, ljudi ili pak Zemlje!

Završi set je rezerviran za lokalnog veterana Lo Peaksa! Lo peaks je svoje glazbene ukuse počeo je razvijati na techno partijima 90-tih da bi se kasnije potpuno predao dub i reggae muzici. 2005. godine priključuje se Jahstice Soundsystem-u, a par godina kasnije s Dr. Robijem i Vrxom pokreće Digitron Soundsystem, već uvelike poznat na dub/reggae sceni. Godine 2007. sudjeluje u osnivanju novog glazbenog projekta koji se zove Bamwise. Polako napušta Digitron Sound, a 2010. ulazi u projekt Ital Jam. Ital Jam čini skupina glazbenika koji u početku organiziraju večeri muzičkih reggae/dub jam-anja, a kasnije se ta skupina formira i u nešto konkretnije (aktivni riddim band). Usporedo s tim svoj glazbeni stil nadograđuje u novoj glazbenoj struji – dubstep. Kao dubstep DJ i producent jedan je od pokretača DUBstep Klub večeri u Klubu Attack, koja se zasnivala na mračnom dubstep zvuku. U posljednje vrijeme, zbog sve jače potrebe za svježim dubplate-ovima, na sve većoj domaćoj sceni (“dub is THE shit”), svoju produkciju i dj-setove temelji na “strictly dubwise”.
Line up:
Conscious Youth
Lo Peaks
Prancing D
Homegrown Sound
Upad: 35kn do ponoći, 40kn nakon
Početak: 22:00h
Kraj: 06:00h

www.facebook.com/events/155470015270091

Imaš nadopunu, ispravak, bolje fotke, galeriju / video / dojam? Klikni ovdje i javi nam!
Skip to content