Subscena predstavlja:

Jelena Kalaica, Tatjana Vuletić (HR): Murphy

SubScena za kazalište, izvedbene umjetnosti i ostale hibride vas poziva na javnu prezentaciju rada u nastajanju “Murphy” Jelene Kalaice i Tatjane Vuletić, 21. ožujka u 20h u Filmskom studiju Medika, Pierottijeva 11, u kojem su umjetnice provele desetodnevnu razidenciju.

“Murphy” je suvremeno cirkuski projekt unutar kojeg autorice Jelena Kalaica i Tatjana Vuletić koriste vještine cirkusa, plesa i svakodnevne predmete kako bi testirale Murphyjev takon na sve načine na koje možemo zamisliti. Ideja projekta je prikazati humorstičnu “drugu stranu” koja se neizbježno pojavljuje bez obzira na to što radimo.

____________________________________________
SubScena za kazalište, izvedbene umjetnosti i ostale hibride neprofitni je projekt kojeg u partnerstvu provode Autonomni kulturni centar Attack i Cirkorama, a s ciljem afirmiranja i povezivanja avangardnih i eksperimentalnih izvedbenih umjetnika/ca iz Hrvatske, regije i svijeta, neovisno o žanru, stilu i razdoblju kojem pripadaju.
Program Subscena financijski su omogućili Grad Zagreb – Gradski ured za kulturu, međugradsku i međunarodnu suradnju i civilno društvo, Ministarstvo kulture i medija Republike Hrvatske i Zaklada Kultura nova.

Imaš nadopunu, ispravak, bolje fotke, galeriju / video / dojam? Klikni ovdje i javi nam!
Skip to content