Attackova hibridna zajednica
Teatar Puna kuća: Bajke naroda koji žive u Hrvatskoj “Juha od čavla”  (češka narodna priča)
Radionica pripovjedanja i dramskog izričaja
Nedjelja 17.03. u 17h
MO Dugave, Ulica Sv. Mateja 93

Attackova hibridna zajednica u partnerstvu s Teatrom Puna kuća organizira ciklus radionica bajki naroda koji žive u Hrvatskoj. Radionica će se održati 17.03. u 17 sati u prostoru Mjesnog odbora Dugave, Ul Sv. Mateja 93.
Sudjelovanje na radionici je besplatno, uz obaveznu prijavu na poveznici. Prijave se primaju do 15.03.2024 u 15.00. Radionica je namijenjena je djeci 7 – 10 godina.

Tema ove radionice bit će snalažljivost u kuhinji. Razgovarat ćemo o zdravoj ishrani i naučiti neke jednostavne recepte iz češke tradicionalne kuhinje. Polaznici će osmišljavati svoje omiljene menije kroz zanimljive dramske igre.

Kroz ovaj ciklus radionica želimo učiti djecu interkulturalnosti, upoznajući ih prvenstveno s nacionalnim manjinama i narodima koji žive u Hrvatskoj. Uči se o različitostima, razvija se tolerancija prema drugačijima, no razvija se i vještina pripovijedanja, kazališne i likovne tehnike i vježba javni nastup.
Voditeljica: Svetlana Patafta, akademska glumica, redateljica i dramska pedagoginja. Osnivačica je i umjetnička voditeljica Teatra PUNA KUĆA.

____________________________
Program Attackova hibridna zajednica nastao je kao rezultat suradnje AKC – a, s pojedinim članovima zajednice u Dugavama, koji se kroz godine trude oživjeti društvene i kulturne programe u tom naselju. Opći cilj projekta je omogućiti kulturne sadržaje u dijelovima grada koji su do sada isključeni iz trendova realizacije kulturnih dešavanja Projekt se provodi kroz program Kultura u zajednici u partnerstvu s MO Dugave, Teatrom Puna kuća, Centrom za primjenu integriranog znanja ANZIP

Imaš nadopunu, ispravak, bolje fotke, galeriju / video / dojam? Klikni ovdje i javi nam!
Skip to content