6.2.2016.

Da je tog dana rođen legendarni reggae muzičar Bob Marley, da je Charles de Gaulle otvorio 19. Zimske Olimpijske Igre, da su žene preko 30 u Britaniji dobile pravo glasa ili da je Ujedinjeno Kraljevsto na taj dan proglasilo rat Tajlandu u 2. svjetskom ratu, nimalo ne krade fokus činjenici da će se 6.2. u Attacku okupiti I-Tal Jam u nikad legendarnijoj postavi i predstaviti publici niz klasičnih roots/reggae/dub ritmova.
 
I-Tal Jam počinje sa radom još davne 2009. Od improvizacijskih večeri u Mastersu razvili su se u bend koji je prašio riddime po festivalima i klubovima Hrvatske, a i Europe. Od važnijih događaja u njihovoj povijesti treba svakako izdvojiti suradnju s britanskim vokalom YT-em, no ne treba zaboraviti suradnju sa Chakkom, Yurijem, Big Ozom, te MC Popeyem kao ni novogodišnji nastup sa Echo Ranksom.
 
Od trubača iz Haustora Jinxa, preko gitare iz Radikalne promjene i RDK-a, ritam sekcije iz Bamwisea, klavijaturiste iz Pridjeva te basiste iz Stillnesa – zagarantiran vam je doživljaj stoljeća.
 
Live dio večeri sastojat će se od dva sessiona, prvi dio riddim style, drugi dio šta bude bude (psihodelija).
Između, prije i poslje za najluđu atmosferu pobrinuti će se jedan jedini JARIBU SOUND (Jan Becele ft. Zu-Bam).
 
23:00 vrata
01:00 I-Tal Jam 
Imaš nadopunu, ispravak, bolje fotke, galeriju / video / dojam? Klikni ovdje i javi nam!