Sub – 2.4 

Osim što donosi buđenje prirode, proljeće nam donosi i jednog dugo očekivanog brutaalnog FRANCUSKOG DuB PRODUCENTA!! Dočekali smo! :D Njegov LIVE set će nas lansirati na neko bolje mjesto, obasuto srećom proizašlom iz plesnog pokreta inspiriranog ogromnom količinom dubova koje nam Miniman pomno priprema!! Ono što je neizostavno na svakoj zabavi u našem vrtu je ogromna količina bassssa od koje se nekima zavrti u glavi! To je bass koji ljušti fasade!! Ovoga puta biti će to bass proizašao iz, već dobro nam poznatog, Warrior Charge Soundsystema! Što očekivati od našeg partija, znate! Zato se dobro pripremite i zagrijte mišiće, jer skačemo do jutra!!!! :D IRIE!!

Proširili smo se i na drugi kat!! U suradnji sa Cupus Kactusom i Saso Mange SOUNDSYSTEMOM selimo u Grey room gdje nas čekaju samo prave domaće PSYTRANCE poslastice!!

p.s. Ulazak na vlastitu odgovornost, za eventualne oštećene sluhove ne odgovaramo!! ;)

Upad/donacija: 40kn

NAGRADNA IGRA- SHARE EVENTA!

Službena stranica Irie Gardena:

www.facebook.com/Irie-Garden-1492730027714024/?fref=ts

DUB FLOOR: AKC Attack

MINIMAN DUB (Francuska)

Francuski producent STEPPAS DUBA! U Zagrebu će izvoditi LIVE.

Od 1997 godine je napravio svoje prve korake u elektroničkoj muzici, počeo je kao pianist, a sva njegova ljubav prema reggae muzici dovela ga je do produciranja DuB-a. Njegov prvi vlastiti album je izašao 1998. godine- DUB JOURNEY. Seriju 7“ vinylnog izdanja je radio u suradnji sa Zion Gate HI FI-em- DUBLAND, a njegovo prvo digitalno izdanje, osim na raznim kompilacijama, je 2002.godine EN MARCHE POUR SION, producirano od strane hardcore punk labela The age of Venus. 2006. godine izlazi njegovo sljedeće izdanje: OPUS IN DUB MIRROR, a u 2012. godini izbacuje novi album BACK TO ROOTS u suradnji sa Dub Machinist. Zadnje izdanje mu je 2016 godine, album INSIDE.

Radio je zajedničke turneje sa najpoznatijim svjetskim Dub producentima kao što su ZION TRAIN, IRATION STEPPAS, a dijelio je stage na raznim festivalima sa raznim artistima kao što su HIGH TONE, KANKA, MARTIN CAMPBEL…

www.facebook.com/minimandub/?fref=ts

soundcloud.com/minimandub

WARRIOR CHARGE SOUNDSYSTEM (Italija)

Osnovan 2006 godine sa korijenima koji protežu u punk i DIY kulturu. Cilj mu je proširiti pozitivne i buntovničke poruke i surađivati sa ostalim soundsystemima, muzičarima i ljudima kojima je također cilj stvoriti bolji svijet, a ne ovaj u kojemu živimo. Warrior charge soundsystem već 10 godina aktivno promiče dub scenu u Italiji, kao i ostatku Europe kroz organiziranje Dub evenata, kao i sudjelovanjem na raznim festivalima. Što možete očekivati od ovih crvenih kutija?! Ogromne količine bassa!!! Warior Charge soundsystem is ALWAYS READY TO DUB DOWN BABYLON!

warriorcharge.noblogs.org/about/

www.facebook.com/Warrior-Charge-Soundsystem-105533446186495/?fref=ts

PSYTRANCE FLOOR: GREY ROOM

CUPUS KACTUS PSYTRANCE FLOOR

POWERD BY: SASO MANGE SOUNDSYSTEM

CupusKactus

Psychedelic Anarchy – misao vodilja CupusKactusa, kolektiva koji okuplja sva bića i predmete koji ovako ili onako doprinose ludim i nezaboravnim druženjima.

Saso Mange Soundsystem

U potrazi za svetim gralom, smislom života i mitskim simbolima stvaranja, leteći cirkus sakupljača sekundarnih sirovina, pojačan transcendentalnim pulsiranjem svemira tj. psihodeličnim rakijama, daje život pravom Sistemu; Soundsytemu.

Tako barem kaže legenda.

Značenje termina “Saso Mange”; u prijevodu s jezika slobodnog naroda: “Ima svega!” i “trista čuda” u praksi opisuje veseli tim vremenskih bandita; posvečenih tehničara, velikih filozofa i kombinatora predanih realizaciji kvalitete zvuka za dobar provod modernih hodočasnika, klubovima, planinama, šumama i livadama, sprovodima, vjenčanjima i rođendanima. Samo tvrdo, misao je vodilja. :)

DJ’s

Danilo.manilO

Jednom, prije nekih godina, sasvim slučajno, upoznaje Psihodeliju. Od tada su frendovi, a ponekad ispuštaju čudne, mračne, šumske zvuke.

PsyMustafa

Neponovljivi član CupusKactusa, el presidente Saso Mange Soundsystema, majstor duhovnih zvukova… Kada u šumskom okrilju foresta začujete milozvučne vjerske napjeve, ne bojte se, ne priprema se crna misa. To samo PsyMustafa potaknut vjersko-duhovnom obnovom, te nadahnut vaginalnim oblicima, poziva sva vidljiva i nevidljiva bića da se prepuste glazbi koja draži ušne resice i pokreće vaša stopala na bespućima čistih bass linija i uvrnutih šumskih frekvencija. Blagosloven jesi PsyMustafa!

Noisy Bew

Extreme progressive zvuk ponukao ju je da kroči na tamnu stranu mjeseca, a ljubav prema muzici privukao ju je sa ove strane dj pulta. Psihodelično putovanje započinje psycore Projektom Kapljica. Sljubljivanje s hipnotičnim zvukovima navelo ju je da sama napravi Psylicious projekt koji promovira progresivnije taktove trance muzike. Prijateljstvo se širi surađujući I svirajući sa mnogima kolektivima I atristima psihodeličnije scene u hrvata ali I šire. I zato!….Dont forget, the spice must flow!

Imaš nadopunu, ispravak, bolje fotke, galeriju / video / dojam? Klikni ovdje i javi nam!
Skip to content