ČET – 6.10. 

CULT VALUES (GER)

Oformili su se 2014. godine u Berlinu kao internacionalna kolaboracija panksa iz Amerike, Novog Zelanda, Austrije i Njemačke. Godinu dana nakon ulaze u studio i snimaju svoj prvi demo, a ubrzo nakon snimanja mijenjaju bubnjara i ozbiljnije se primaju bukiranja gigova diljem države.

Muvaju se po melodičnoj strani ranog američkog hardcore punka ala Husker Du i Articles Of Faith te sličnih puteva kao noviji post punk bendovi s hardcore žestinom poput Criminal Code. Gitaristu benda imali smo prilike vidjeti u Zagrebu nekolicinu puta u akciji s Catholic Guilt, a novi bend može se vrlo lako okarakterizirati kao nešto ublaženija verzija matičnog.

Ovo im je prva europska turneja na kojoj promoviraju album prvijenac izdan za Sabotage, Static Age i Deranged records. Dopalite!

cultvalues.bandcamp.com/album/s-t

RED GAZE (AUT)

Novi bend starih lica iz Graza! Još uvijek nemaju snimku, no gladni su svirki i ludih provoda u zagrebačkim noćima četvrtkom. Ako ćemo suditi po jedinom audio video zapisu na internetu, mjuza koju tandrče bila bi neka moderna indie/post punk verzija britanskih Warsaw.

vimeo.com/179638508
UPAD: 30 KN, START: 21:30

Imaš nadopunu, ispravak, bolje fotke, galeriju / video / dojam? Klikni ovdje i javi nam!
Skip to content