Povratak grinderskog punka na svima omiljenoj pozornici Attacka. Još jedna maestralna raspaljotka buke i urlika! Bijes ključa, a kako i ne bi kada nevolju donose sljedeći gosti:

Grind punk hell
Sukob, No Trivia Peddlers, Aligrindtor, Fried Brain
24.1.2019
21.00h
35 kn

Sukob je bend novijeg datuma kojega čine stari lisci kvatrićkog podzemlja. Te kanalizacije ispod pekara su jednostavno dale plodno tlo za razvoj pozitivnog punk okruženja. Svira se sirovi hardcore s jasnim političkim porukama a članove možete sresti po Indikatoru B i recimo nekim tamo AK47.

www.youtube.com/watch?v=y29i8adWJQY

No Trivia Peddlers su pulski intergeneracijski hardcore punk kojega čine mladi i stari ratnici Monte Paradiso podzemlja. Imali smo ih prilike jednom pogledati već no malo su zanijemili u međuvremenu i nakon stanke se vraćaju kako bi dodatno začinili noć.

notriviapeddlers.bandcamp.com

Aligrindtori stalno nešto nakuhavaju. Njihov guturalni grind iliti mincecore je dosegao još brutalnije razine. Kako se izdanja nižu, tako su pjesme sve zajebanije. S ovim podkapa dječacima nema zajebancije. Njihov je slogan buka. Tko očekuje milost, neće ju dobiti.

aligrindtor.bandcamp.com/

Za sam kraj, Fried Brain koji češće sviraju u Zagrebu nego u vlastitom gradu. Brza, na momente rokerska hardcore punk intriga koju čine mladići tog u pank knjigama često opjevanog pulskog (k)raja.

friedbrain.bandcamp.com/

Satnica:
Ulaz: 21.00
No Trivia Peddlers 21.30 – 22.00
Sukob 22.15 – 22.45
Aligrindtor 23.00 – 23.30
Fried Brain 23.45 – 0.15
Punk glupiranje uz prigodne hitove 0.30 – 03.00

*NAPOMENA*
Nema toleracnije za mačizam, fašizam, i bilo koji drugi krivi izam! Svatko tko pokuša provocirati prenasilnim plesom ili dizanjem desnice će biti udaljen s mjesta događanja odmah i bez puno rasprave!
____________________
www.attack.hr
www.instagram.com/akc.attack

Imaš nadopunu, ispravak, bolje fotke, galeriju / video / dojam? Klikni ovdje i javi nam!
Skip to content